Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Economic
Editorial
Sănătate
Ştiri agenţii
Horoscop
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
3956
De la 07 Ianuarie 2003
123137696
pnl
La lansarea candidaturii

Mariana Câmpeanu promite creşterea pensiilor, deşi n-are bani

  • mai promite medicamente compensate 90% şi masă caldă pentru elevi
  • 11 November 2012, 23:00
Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, si-a lansat sambata candidatura pentru un mandat de senator (din partea USL) in Colegiul Deva-Hunedoara-Hateg-Tinutul Padurenilor.
Mariana Campeanu a promis, cu acest prilej, ca in 2013 pensiile vor indexate, medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru persoanele cu pensii mai mici de 1.000 de lei, iar din luna martie va fi introdus un ajutor pentru energie electrica in cazul persoanelor cu venituri reduse.
"Incepand cu 2013, dupa multi ani, pensiile vor fi indexate, iar medicamentele vor fi compensate cu 90% pentru cei care au pensii sub 1.000 de lei. Se va introduce din luna martie, anul viitor, si un ajutor pentru energie electrica, pentru persoanele vulnerabile, pentru ca stiti ca de la anul se liberalizeaza pretul la energie", a afirmat ministrul Muncii.
Mariana Campeanu a adaugat ca USL si-a propus o majorare a indemnizatiilor pentru veteranii de razboi si ca in urmatorii patru ani elevii sa beneficieze de o masa calda in scoli: "Ne-am propus ca in urmatorii patru ani toti copiii nostri sa aiba la pranz o masa calda, asigurata in scoli. Nu i-am uitat nici pe veterani si eu sper chiar ca pana la sfarsitul acestui an sa creasca ajutorul anual, de la 200 la 260 de lei, pentru ca, din pacate, au ramas foarte putini si trebuie sa-i ajutam sa iasa din iarna".
In discursul rostit in sala mare a casei de cultura din Deva, Mariana Campeanu a scos in evidenta faptul ca intre prioritatile USL se numara crearea de locuri de munca, o parte dintre acestea urmand sa fie dezvoltate prin continuarea programului de constructie a mai multor hidrocentrale pe raul Strei.
Ministrul Mariana Campeanu a mai aratat ca in perioada guvernarii USL a crescut indemnizatia pentru copii, au fost reintregite salariile, s-au redeschis spitale si au fost create conditiile pentru rezolvarea problemelor aparute in ceea ce priveste grupele de munca speciale.
Candidatul USL pentru Colegiul senatorial Deva-Carjiti-Hateg i-a indemnat pe participanti sa nu se lase "pacaliti si inselati" de celelalte partide si aliante: "Sunt convinsa ca nu sunteti oameni care sa va lasati usor pacaliti si inselati, nici de schimbarea culorilor, nici de schimbarea denumirii, de la PD, la USP, la ARD. Eu cred ca este simplu:
Ardeti-i, sa le arda toti fulgii, sa nu mai ramana nimic de ei! Cred, de asemenea, ca nu va lasati inselati nici de promisiuni desarte, de cei care promit zeci de mii de euro, de cei care spun ca sunt buni si cinstiti si altii sunt ciocoii, cand la ei s-au adunat toate scursurile, de la toate partidele."
Lansarea candidatilor USL pentru Colegiul senatorial Deva-Hunedoara-Hateg-Tinutul Padurenilor, Mariana Campeanu, si pentru Colegiul de deputati Deva - Carjiti, Bogdan Tampau, a avut loc sambata la casa de cultura din Deva, in prezenta a aproape o mie de oameni si a liderilor locali si judeteni ai PNL, PSD si PC Hunedoara.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Fidelitate
9 sesizări înregistrate la nivel naţional în prima zi a campaniei electorale
Gastronomie: Murături turceşti
Cine este femeia care a provocat demisia lui David Petraeus de la conducerea CIA
Victor Ponta nu vede creşteri salariale pentru la anul
Nadă pentru fraieri
Ioan Rotundu
Agenda transnistreană: De la extaz la agonie
Istoricul Neagu Djuvara: Gigi Becali - un primitiv, un cretin profund
Becali: Nu contează ce spune despre mine un moş senil
Firmele de consultanţă, vinovate pentru suspendarea fondurilor europene
Diplomat român, retras de la Chişinău după ce a fost prins beat la volan
Lumea lu' Rotundu: Karatişti de performanţă
Noile vrăji ale Samanthei Liliana Mincă
Ioan Rotundu
Botoşani: Masacru caninc comis de vânătorii criminali de la Darabani
Festivalul de teatru „Mihail Sorbul” a mai construit o punte peste Prut
Redimensionarea secţiilor la Spitalul Judeţean este inevitabilă
Medicamente care le fac zile negre bolnavilor şi conducerilor de spitale
Botoşani: Rezidenţii vor putea face gărzi la UPU
Botoşani: Nova Apaserv va scoate pe casa scării contorii rău platnicilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog