Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Comentarii
Anchete
Poşta redacţiei
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21237
De la 07 Ianuarie 2003
122906886

Liberala Ada Macovei infestată cu „coronaviruşii” Mihaelei Huncă

  • Ioan Rotundu
  • 24 September 2020, 20:30
La Călăraşi, lupta electorală a pus în evidenţă cât de mare poate fi corupţia la nivel de Botoşani şi cât de politizate sunt şcolile în favoarea PSD şi mai nou a Pro României, partidul plagiatorului-infractor Victor Ponta.
În primul rând vreau să remarc faptul că după ce am prezentat filmul şi fotografiile cum la adăpostul nopţii în curtea casei lui Cristian Voiniciuc, candidatul Pro România la funcţia de primar al comunei Călăraşi, s-au descărcat două TIR-uri de lemne, nicio instituţie abilitată n-a considerat să verifice la faţa locului legalitatea acestor două transporturi, mai ales că TIR-ul cărăuş avea scoase plăcuţele de înmatriculare, semn că transporturile n-au fost în deplină legalitate.
În al doilea rând vreau să remarc faptul că directorul Şcolii Gimnaziale Călăraşi, Carmen Voiniciuc, aflată sub protecţia Mihaelei Huncă încă din vremea când deputata PSD migrată la Pro România era inspector general la IŞJ Botoşani, i-a mobilizat pe învăţătorii şi profesorii din şcoală să facă campanie electorală pentru fiul său Cristian Voiniciuc, candidatul Pro România la funcţia de primar dar şi pentru Mihaela Huncă, candidată las preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani.
Călărăşenii prezenţi în zilele de miercuri în piaţa satului au fost întâmpinaţi de Carmen Voiniciuc şi feciorul candidat însoţiţi de Mihaela Borcilă profesoar4ă de matematică şi soţia preotului de la Rediu – Răuseni, navestistă la Călăraşi, alături fiindu-le şi bibliotecara Livia Primac (foto).
N-a lipsit de la propaganda electorală nici soţia candidatului şi nora directoarei, Lorena Voiniciuc, cea care la examenul de titularizare pentru Lb. română a luat puţin peste nota 5, mama soacră nelăsând-o fără catedră, oferindu-i ore la catedra de Lb. franceză. Biata noră nu a depăşit statutul de analfabet funcţional la lb. română dar a devenit peste noapte vorbitoarea limbii lui Voltaire.
Legea interzice cadrelor didactice să facă politică în şcoli sau să facă muncă de agent electoral. La Şcoala Călăraşi legea o face directoarea Carmen Voiniciuc îndrumată de Mihaela Huncă, ambele plătite din banii publici.
La IŞJ Botoşani liberalii au numit-o inspector general adj. pe Ada Macovei, fostă inspector general în perioada 2008 – 2012. În loc să fie fermă şi să ceară cadrelor didactice respectarea legii, Macovei execută cu multă sârguinţă ordinile Mihaelei Huncă transmise prin cumătrul său Gabriel Hârtie, încă inspector general. Se vede că Macovei este puternic infestată cu „coronaviruşii” oferiţi în deplin dispreţ de către Mihaela Huncă.
Deşi Carmen Voiniciuc, fostă muncitoare textilistă şi ajunsă profesor de sport graţie Mihaelei Huncă pe când deţinea funcţia de inspector general, a fost recent numită director încă pentru un mandat deşi nu întruneşte condiţiile legale, Ada Macovei a acceptat ilegalitatea pentru că aşa i-a ordonat Mihaela Huncă. Macovei a acceptat şi ilegalitatea ca nora directoarei, Lorena Voiniciuc, să primească ore la catedra de franceză fără a avea calificare sau experienţă didactică, ea necunoscând propria limbă, cea română.
Avem, pentru a câta oară, dovada că liberalii guvernează conduşi de liderii PSD atât la nivel central cât şi local.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul săptămânii: Înţelepciune pescărească
Horoscopul săptămânii 21 - 27.09.2030
Candidatul Constantin Bursuc i-a împărţit pe dorohoieni în două tabere
Ioan Rotundu
La Darabani, PSD-ul are un candidat de „râsul curcilor”
Ioan Rotundu
Răutatea sufletească ţi perversitatea morală ale candidatului Cosmin Andrei
Ioan Rotundu
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Scrisoare deschisă către cetăţenii din comuna Suliţa, judeţul Botoşani
Portret de candidat la func’ia de primar din partea pro Rom\nia
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog