Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Fapt divers
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mediu
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
14305
De la 07 Ianuarie 2003
101962260

Liberalii s-au decis s-o curme cu Flutur

  • 6 January 2008, 23:00
În cadrul primei delegaţii permanente de la sfârşitul lunii ianuarie va fi pusă în discuţie şi situaţia politică a primarului municipiului Botoşani Cătălin Flutur (foto). Aceasta cu atât mai mult cu cât suspendarea sa din PNL a expirat în luna decembrie a anului trecut. „Sunt mulţi colegi interesaţi de această situaţie anacronică a primarului Flutur. Dacă el şi-a asumat acea poziţie de preşedinte invitat cu drept de vot fără a fi membru pentru mine este clar că dă dovadă de neseriozitate faţă de cetăţeanul care a dat un vot pentru alegerea domniei sale ca primar al municipiului”, a precizat preşedintele liberalilor botoşăneni Liviu Câmpanu.
Acesta a precizat că din punct de vedere statutar situaţia lui Cătălin Flutur este destul de clară în partid. Conform noului statut, manifestarea simpatiei publice faţă de o altă formaţiune politică poate determina excluderea sa din rândurile PNL. „Din păcate pentru municipiul Botoşani, Cătălin Flutur prin tot ceea ce a făcut nu a demonstrat decât că îşi urmăreşte propriile interese. Circulaţia PD, PSD, PNL, PLD, PDL nu arată decât acest lucru”, a subliniat Liviu Câmpanu.
Preşedintele liberalilor botoşăneni recunoaşte totuşi că primarul Flutur va trebui exclus fiindcă altfel se va răspândi ideea că liberalii se judecă cu jumătăţi de măsură în funcţie de persoană. „Refuzăm să avem un comportament de trotuarism. Nu mă interesează să îl încurc pe Cătălin Flutur şi îl mai ţin membru de partid. Teoretic îl descătuşez. PNL îl ajută să îşi desfacă aripile. Îl lăsăm să îşi urmeze decizia pe care a pornit-o nu din suflet sau cine ştie ce alte calcule cu privire la binele cetăţeanului, ci doar din pragmatism şi rudenie. Este clar că sângele apă nu se face.”, a concluzionat Liviu Câmpanu. Acesta a precizat că nu îl condamnă prea mult pe primarul Flutur că a urmat drumul ales de vărul său, Gheorghe Flutur. (Bianca ALBU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cea de a 17 ediţie a Premiului Naţional de Poezie „Mihai Eminescu”
Pentru părintele Irimia semne rele anul are
Conservatorii botoşăneni au găsit ţapii ispăşitori
Teatrul botoşănean în reală ascensiune
Festivalul „Mărţişor dorohoian” la ediţia a 25-a
Patinoarul artificial agreat de botoşăneni
Serviciile voluntare în atenţia ISU
Tineri chemaţi la cursuri de administraţie publică
Măsuri speciale pe timpul gerului
Salariul minim şi sporurile care se acordă
Locuri de muncă în Germania pentru studenţi
Horoscop
Zice că-i juristă specializată pe nevoile dvs.
Curiozitatea inginerului
Comunele îndemnate să înfiinţeze parcuri de recreare
Senatorul Ţâbuleac aflat în mare dificultate
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă