Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6682
De la 07 Ianuarie 2003
122866749

Liberalii vor candidaţi proprii pentru Capitală

  • Ponta îi contrazice: PSD-PNL-PC vor avea candidaţi comuni de
  • 31 January 2011, 23:00
Presedintele PNL Bucuresti, Andrei Chiliman a anuntat luni ca, in sedinta Consiliului National Executiv, liberalii au decis ca la primaria Capitalei si primariile de sector, Alianta PNL-PC sa aiba candidati proprii. Chiliman sustine ca social-democratii au fost de acord cu aceasta decizie.
Declaratiile liberalului se bat cap in cap cu cele ale presedintelui, PSD, Victor Ponta care sustine ca "s-a decis categoric in discutiile cu liberalii ca la Bucuresti va fi ca si la Consiliul Judetean- candidat comun". Liderul PNL, Crin Antonescu a evitat sa comenteze decizia CNEx precizand ca "amanuntele si detaliile formei finale a protocolului raman sa fie discutate pana la momentul la care acesta va fi votat".
Chiliman sustine ca PNL a efectuat sondaje la nivelul Capitalei si, conform acestora, Alianta ACD este favorita in randul bucurestenilor. "Conducerea PNL si cea a PC au salutat decizia luata, sa mergem pe liste proprii ale aliantei PNL-PC la alegerile locale din 2012. Propunerea a venit din partea reprezentantilor aliantei in Comitetul de Coordonare dupa ce am studiat sondajele de opinie pe care le-am facut si care inca nu sunt publice.
Sunt niste sondaje facute pe fiecare sector in parte (...) cu eroare destul de mica si toate sondajele indica faptul ca acest lucru e bun. In felul acesta vom putea sa culegem un numar cat mai mare de voturi, PNL impreuna cu PC, in alegerile viitoare si este un lucru bun ca s-a ajuns la aceasta solutie care de fapt e dorita si de bucuresteni", a declarat Chiliman.
Liberalul a precizat ca social-democratii au fost de acord ca ACD sa participe separat la alegerile pe Bucuresti.
In schimb, presedintele PSD, Victor Ponta, sustine ca social-democratii si liberalii vor avea candidat comun la Primaria Municipiului Bucuresti. ''Am decis categoric si in Biroul Permanent National, si in discutiile cu liberalii - la Bucuresti va fi ca si la Consiliul Judetean, candidat comun. Nu este nicio schimbare aici'', a declarat Ponta pentru agentia Agerpres.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat rezervat in declaratii in ceea ce priveste subiectul candidaturilor ACD si PSD la Primaria Capitalei. Antonescu a declarat ca discutiile pe aceasta tema sunt, 'deocamdata', la nivel de ipoteze.
"Am discutat diferite variante. Deocamdata, asa cum am spus, discutam asupra unor ipoteze. Avem din ce in ce mai multi pasi facuti catre finalizarea acestui proiect. (...) Despre discutiile pe bucati v-am dezvaluit principiile pe care aceasta alianta transparenta se face. Detaliile vor fi finalizate si in momentul in care acordul va fi incheiat (...) il veti cunoaste in extenso pentru ca este un document public", a declarat Antonescu, citat de agentia Agerpres.
Agenţia de presă HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Tariful sexual al soţului
Preşedintele CJ Argeş, Constantin Nicolescu, a fost detubat şi este conştient
România are bani suficienţi pentru pensii şi salariiîin 2011 si 2012
FMIşsi CE apreciază rezultatele foarte bune ale ţării noastre
Lumea se schimbă. Încotro?
Şimerii trebuie să anunţe concediul medical la AJOFM
Harababură în stabilirea unor ajutoare băneşti
Simplificare la plata rentei viagere
Cardul de sănătate contestat chiar de medici
Femeile din PSD Botoşani sar în ajutorul preşedintelui CJ Argeş
Studenţi de la Academia de Poliţie în practică la Botoşani
Modernizarea Poliției trebuie să înceapă cu demisia lui Liviu Popa
Consilierii n-au reuşit să boicoteze bugetul CJ Botoşani
pentru anul 2011 bugetul este dublu faţă de anii anteriori
COMUNICAT DE PRESĂ
Caricatura zilei: Arestarea lui Vanghelie
Magazin de lumânări aprins de o aerotermă lăsată în priză
PNL ii cedează lui Dan Voiculescu functia de vicepresedinte al Senatului
liberalii il retrag si pe Ludovic Orban din functia de vicepreşedinte al Camereiîin favoarea lui Adrian Nastase
Jandarmeria Română vrea să cumpere "echipamente de reprimare a revoltelor"
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog