Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5619
De la 07 Ianuarie 2003
122891268

Liberalul Ghişe cere demisia premierului Ponta

  • 11 June 2013, 23:00
Senatorul PNL Ioan Ghise a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie ca urmare a incheierii acordului de coabitare cu presedintele Traian Basescu. PNL, s-a delimitat de declaratiile senatorului aratand ca liberalii sustin "fara nicio rezerva" proiectul USL, transmite Mediafax. La randul sau, premierul Victor Ponta a aratat ca s-ar certa degeaba cu Crin Antonescu pe aceasta chestiune pentru ca Ghise este "un personaj independent" astfel incat nu a avut mandat din partea conducerii PNL.
Potrivit agentiei de presa citate, senatorul PNL Ioan Ghise a afirmat intr-un interviu pentru ziare.com ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia din functie ca urmare a incheierii acordului de coabitare cu presedintele Traian Basescu.
"Premierul trebuie sa isi dea demisia. Domnule, le-a spus premierul cetatenilor carora le ceream votul ca daca il aleg peste 3 zile se duce sa semneze acordul de coabitare cu Basescu? N-a spus. Daca spunea, il mai alegeau? Poate nici macar deputat. Cand faci o constructie pe cativa ani, tu coabitezi cu aliatii sau cu adversarul?
Adversarul anuntat inainte de alegeri e partenerul de dupa alegeri. Iar aliatii de dinainte de alegeri nu mai sunt partenerii de coabitare de dupa alegeri. Coabiteaza reprezentantii serviciilor secrete", a spus Ghise.
Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, a declarat marti pentru Mediafax ca Partidul National Liberal se delimiteaza de afirmatiile senatorului Ioan Ghise, Voicu precizand ca liberalii sustin "fara nicio rezerva" proiectul politic al USL.
"PNL se delimiteaza de declaratiile domnului Ioan Ghise, pozitia domniei sale nereprezentand pozitia PNL. Sustinem in continuare fara nicio rezerva proiectul politic Uniunea Social Liberala, sprijinim si sustinem pe cale de consecinta si Guvernul condus de Victor Ponta", a declarat Mihai Voicu.
Ponta: Nu cred ca Ghise a avut mandat din partea PNL, m-as certa degeana cu Crin Antonescu
La randul sa, premierul Victor Ponta a afirmat marti ca, in opinia sa, senatorul liberal Ioan Ghise nu a avut mandat din partea conducerii PNL atunci cand i-a cerut demisia, pentru ca acesta este "un personaj independent", astfel ca s-ar certa degeaba cu liderul PNL Crin Antonescu.
"Nu cred ca Ghise a avut mandat din partea conducerii PNL, m-as certa degeana cu Crin Antonescu", a spus Ponta, aflat in Germania.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Consolarea lui Gigi
Petru Bogatu: România cât opt Basarabii
Ponta a promis marea cu sarea, Berlinul i-a dat un cec in alb
Rămâne de văzut ce va face premierul cu acest avans
Victor Ponta, despre discuţiile cu Angela Merkel
Victor Ponta: Reducerea TVA la pâine se amână după 1 iulie
România are rezerve de gaze de şist echivalente consumului pe 100 de ani
Botoşani: Scandalul dintre taberele rivale de la Asociaţia nr. 29 continuă
Ioan Rotundu
Efectul Roşca – Ghişe
Ioan Rotundu
Alune americane
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog