Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Editorial
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15484
De la 07 Ianuarie 2003
122901133

Liviu Dragnea: Nu mai avem subiect de discutie cu PP-DD daca sustine alte partide

  • 10 June 2014, 23:00
Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat marti ca urmeaza sa stabileasca o noua intalnire cu liderii PP-DD in vederea semnarii unui pact de colaborare, insa a avertizat ca social-democratii vor sista orice negocieri daca reprezentantii PP-DD vor sustine alte formatiuni in teritoriu, asa cum s-a intamplat la Brasov, informeaza Agerpres.
"Nu ne-am mai intalnit pana acum, pentru ca a fost o minivacanta. Nu puteam sa ne vedem de Rusalii. Am vorbit la telefon aseara. In cursul zilei de astazi, probabil, ca o sa ne mai auzim si vom stabili cand facem urmatoarea intalnire", a precizat Liviu Dragnea la Senat, unde participa la o intalnire cu senatorii PSD.
El s-a referit si la situatia creata saptamana trecuta la Brasov, unde viceprimarul PSD Razvan Popa a fost inlocuit cu Alina Durbaca de la PP-DD, aceasta din urma fiind sustinuta de consilieri locali de la PNL, PDL, PP-DD si FDGR
. "Ne uitam cu atentie pe ce se intampla in judete, pentru ca asta este principala motivatie care ne determina sa avem aceste discutii. Daca ce s-a intamplat la Brasov continua, probabil ca nu mai avem subiect de discutie (cu PP-DD - n.r.). O sa fie o urmatoare intalnire, indiferent de ce se intampla in teritoriu, pentru ca, dupa prima intalnire, mai trebuie sa avem cel putin una", a spus Dragnea.
Acesta a tinut sa adauge ca 'nu exista nicio garantie' ca situatia din Brasov nu se va repeta si in alte judete.
Viceprimarul social-democrat al municipiului Brasov, Razvan Popa, a fost inlocuit pe 5 iunie din functie, in sedinta Consiliului Local, in urma unui proiect de hotarare initiat de 16 consilieri locali din mai multe partide.
Razvan Popa a fost inlocuit de Alexandrina Alina Durbaca, consilier local al PP-DD. In urma votului secret, din cele 23 de voturi valabil exprimate, 18 au fost in favoarea Alexandrinei Alina Durbaca, iar trei impotriva alegerii acesteia in functia de viceprimar.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Examen oral, la drept
Horoscopul zilei
Marea Britanie, Germania, Suedia si Olanda au ajuns la un acord pentru a lupta impotriva abuzurilor libertatii de miscare
Botoşani: DNA a publicat referatul privind implicarea patronului Gheorghe Ciubotaru în acte de corupţie
Banca Mondiala a imbunatatit prognozele economice pentru Romania
Irakul, in pragul haosului
Dosarul lui Dan Voiculescu, amanat pana la 1 iulie
Studiu: 70% dintre angajatori nu intentioneaza sa faca noi angajari in urmatoarele 3 luni
Sute de polițiști au avut misiuni de oază şi ordine Rusalii
Deblocarea posturilor la Serviciul de Ambulanţă
Prefectul de Botoșani vrea un bac fără incidente
Profesorii, umiliţi din nou
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog