Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22909
De la 07 Ianuarie 2003
122882976

Maia Morgenstern joacă la Botoşani

  • 8 June 2008, 23:00
Iubitorii de teatru vor avea prilejul să vizioneze un spectacol de o factură mai deosebită miercuri, 11 iunie, ora 20.00. Este vorba de spectacolul „Şi caii se împuşcă, nu-i aşa?”, în regia lui Chris Simion cu Maia Morgenstern în rolul principal. „E un spectacol care sfărâmă, ca să spun aşa, cuminţenia montărilor teatrale, în sensul că propune o dezbatere foarte dura, dar adevărată în care oricum trebuie să-ţi exprimi o opinie. Chiar dacă va violenta niţel obişnuinţele noastre de zi cu zi, spectacolul trebuie luat în seamă”, a precizat directorul Teatrului „Mihai Eminescu”, Traian Apetrei.
Biletul costă 30 lei şi deja s-au vândut destule bilete. „Maia este apreciată la Botoşani. La spectacolul ei sala a fost plină şi ultima dată când a jucat pe scena teatrului botoşănean. A fost cel mai bun spectacol din punct vedere financiar a unei trupe”, a mai adăugat Traian Apetrei. Spectacolul este o producţie a Companiei de teatru D’ AYA, fiind prezentat în cadrul unui turneu naţional, şi are la bază romanul omonim al scriitorului american Horace McCoy şi a fost ecranizat de către Sydney Polack cu Jane Fonda în rolul principal, rol de Oscar câştigat în 1970.
Turneul produs de Asociaţia ArTITUDE va cuprinde 12 oraşe şi va începe de la Botoşani. Joi 12 iunie va fi jucat la Iaşi pe scena Teatrului „Luceafărul”, ora 20.00 şi vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, la aceeaşi oră. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CXXXI)
(Ioan Rotundu)
Nevastă descurcăreaţă
Horoscop
Program Tele'M Botoşani luni, 9 iunie
„Micii Pompieri”
Poliţia Comunitară vrea să se apropie de cetăţeni
Deşi pensionaţi, mai vor la catedră
Visul lui Epuraş s-a împlinit
Omul vrea să devină latifundiar
Panică în rândul unor primari
Ioan Rotundu
Botoşănenii au dat startul la Turul de Ciclism
Pe urmele lui Eminescu în pelerinaj
Paul Onişa are loc la PD-L
Ne suspectează că luăm mită electorală
Escroaca hălăduieşte prin Italia, fraieriţii plâng la Dângeni
Anunţ important
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog