Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12379
De la 07 Ianuarie 2003
122872446

Margareta, Custodele Coroanei, declaratie catre tara dupa moartea Regelui Mihai:

  • Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporul roman
  • 5 December 2017, 23:00
Margareta, Custodele Coroanei romane, "noul sef al Familiei Regale a Romaniei", a facut marti seara o declaratie catre tara, in urma mortii Regelui Mihai. Margareta a afirmat ca regele a fost "o parte din fibra statului roman", iar "intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii". Ea mai spune ca de acum "incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei" si ca va continua sa serveasca interesele fundamentale ale poporul roman, cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui sau.
Iata mai jos declaratia "noului sef al Familiei Regale a Romaniei", citita de "Margareta, Custodele Coroanei romane", potrivit unui comunicat remis HotNews.ro de Secretariat Regal:
Tara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste noua decenii, el a inchinat Romaniei toate puterile, cu devotament si rabdare.
Am pierdut, ca voi toti, un parinte. O pierdere personala si o pierdere pentru intreaga Natiune. In aceste clipe grele, suntem uniti in suferinta noastra.
Cu infinita iubire si principii puternice, Regele Mihai a inscris in cartea Neamului cea mai valoroasa pagina din istoria contemporana.
Bunatatea si iertarea sa au invins toate relele secolului trecut. Intelepciunea lui a asigurat continuitatea identitatii noastre, in momente de grava abatere de la mersul firesc al tarii. Regele nostru a fost o parte din fibra Statului roman.
Prin intreaga sa viata, tatal meu a continuat legatura Familiei Regale cu natiunea romana. Pentru ziua noastra de maine, el ne-a daruit ziua lui de astazi. Incepe un nou timp pentru Casa Regala a Romaniei. Cu aceleasi principii si sentimente ca ale tatalui meu, voi continua sa servesc interesele fundamentale ale poporul roman.
Asa sa ne ajute Dumnezeu!"

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei de 6.12.2017
Bancul zilei: Crăciun fericit!
DJTS a marcat Ziua Ibternationala a Voluntarilor
Regele Mihai a murit
Regele a murit si odata cu el se stinge si ideea de monarhie
Trupul Regelui Mihai va fi adus in tara pe data de 13 decembrie (surse)
Jean-Claude Juncker, despre Regele Mihai:
Imi amintesc cu emotie intalnirile noastre si vreau sa aduc un omagiu rolului pe care l-a jucat in promovarea intrarii Romaniei in UE
CCR: Articolul din Codul de procedura penala care reglementeaza administrarea probelor in camera preliminara - neconstitutional
Coruptia Ucide si celelalte grupuri civice anunta suspendarea actiunilor de protest
dupa moartea Regelui Mihai
Liviu Avram, dupa ce Firea a propus ca Piata Victoria sa se numeasca Piata Regelui Mihai:
Pune intr-un conflict inutil doua simboluri ale natiunii, Regele si victoria din Razboiul de Independenta
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog