Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
In vino veritas
Horoscop
Umor
Mondene
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
16473
De la 07 Ianuarie 2003
122876540

Mariana Dănescu din “La bloc” a născut o fetiţă

  • 31 July 2007, 23:00
În sitcomul “La bloc” de la Pro Tv a venit barza! Actriţa Mariana Dănescu, căreia fanii serialului îi spun Lili, a născut a doua oară în faţa camerelor de filmat.
Micuţa Ioana a sosit pe lume sâmbătă la Maternitatea Giuleşti şi este perfect sănătoasă. Ea şi mămica ei s-au descurcat foarte bine în timpul naşterii, iar la final, când plânsetul micuţei a spart liniştea din sala de naşteri, au fost amândouă recompensate cu nota 10.
Cel mai nerăbdător să o cunoască pe Ioana a fost fratele său, Mihăiţă, actor din prima clipă de viaţă în sitcomul “La bloc”. Cât a durat naşterea Mihăiţă şi tatăl său, Gabi Capră, soţul Marianei Dănescu, au aşteptat foarte emoţionaţi în faţa sălii de operaţii. “Mă bucur foarte mult că avem şi o fetiţă. De când i-am spus că va avea o surioară, Mihai ne-a întreabat aproape în fiecare zi când mergem s-o scoatem din burtică. Ce poate fi mai frumos decât să ai doi copii, fetiţă şi băiat? Mă simt foarte fericit!”, a mărturisit soţul Marianei Dănescu.
Mariana a depăşit repede emoţiile dinaintea naşterii şi a glumit tot timpul din clipa în care a intrat în maternitate. Ea a dat chiar şi un autograf cu puţin înainte de a intra în sala de naşteri unei tinere însărcinate care aştepta şi ea să nască şi care a recunoscut-o de îndată.
Alături de Mariana Dănescu la Maternitatea Giuleşti a mai fost sora ei, Adriana Dănescu, şi ea pentru citeva episoade actriţă în sitcomul “La bloc”, dar şi Alina Chivulescu, alias Bela. “O aşteptam cu nerăbdare pe Ioana la filmări, mai ales că am fost colege încă de când ea era în burtica Marianei. E mimunat că avem din nou un bebeluş printre blocatari“, a spus Alina. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Ghicitoare
Anunţ-concurs
Test de inteligenţă
Perle politice
Confuzie
Blonda de la hotel
Program TELE’M Botoşani, miercuri, 1 august
Românul şi băile
Autorităţile şi intoxicaţiile cu nitraţi
Perle militare
O poveste şugubeaţă
Supărarea papagalului
Votcă şi chiloţei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog