Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   
Luni: 30 Iulie 2007

Politică
Anunţuri
In vino veritas
Horoscop
Ultima oră
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Evenimente
Lumea lui Rotundu

1 EURO = 4.6670 lei
1 USD = 4.0662 lei


Număr accesări
Astăzi:
3133
De la 07 Ianuarie 2003
63963859

Marinescu nu are nici o pretenţie financiară în urma divorţului

  • 29 July 2007, 23:00
Maria Marinescu vorbeste pentru prima data despre divortul de Ion Ion Tiriac in numarul din luna august al revistei “The One” care apare luni de piata. “Nu am nici o pretentie financiara in urma acestui divort”, declara frumoasa Maria pentru a spulbera zvonurile aparute in presa pe acest subiect.
Interviul acordat in exclusivitate revistei The ONE dezvaluie o femeie puternica, fara regrete, care vorbeste cu sinceritate despre toate deciziile din viata ei: “Nu, nu regret nimic. In general imi asum deciziile pe care le iau. Nu cred ca are cineva dreptul sa ne judece faptele. A fost un lucru pe care amandoi am simtit nevoia sa-l facem la momentul respectiv si l-am facut. Oricum, noi suportam consecintele si nu cred ca e problema altcuiva decat a noastra”, a sustinut Maria. Maria Marinescu povesteste cu sinceritate despre decizia ei de a se casatori si despre scenariile penibile pe care presa le-a inventat in legatura cu relatia ei cu fiul celui mai bogat roman: “Toate scenariile care s-au vehiculat in presa sunt foarte departe de adevar. Lucrurile stau mult mai simplu si mai pur decat vor ei sa creada.”, declara Maria pentru The ONE.
Nu ii place sa vorbeasca despre bani, pentru ca banul “face ca un lucru care a fost frumos sa para murdar”, considera Maria, fire optimista care incearca sa treaca peste momentele de criza atunci cand ele apar sau sa le ignore.
Parintii au avut un rol important in conturarea personalitatii vedetei. A preluat de la ei incapatanarea, ambitia si dorinta de a lupta in orice situatie. Si de la unchi a “furat” ceva: pasiunea pentru desen, mai ales ca este nepoata de pictor.
Profesional, Maria a primit propunerea regizorului Dragos Galgotiu de a crea costumele pentru piesa de teatru “Visul unei nopti de vara” si isi duce mai departe cu daruire profesia de designer. Maria este o persoana conectata la tot ceea ce este nou: “Eu cred ca lucrul care iti deschide cel mai mult orizonturile si mintea este sa vezi lumea. Apoi cred ca ma ajuta si faptul ca stau foarte mult la New York, faptul ca sunt in preajma oamenilor care “stiu”.”
Nu are nevoie de multe lucruri pentru a fi fericita, dar cu siguranta unul ii este indispensabil “nu as putea sa traiesc fara iubire”, declara ea. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.

[ Comentarii (0)]


  
Perle politice
Program TELE’M Botoşani, luni, 30 iulie
Anunţ-concurs
Test de inteligenţă
Horoscop
A decedat părintele spirritual al României
Caută fată "să ştie ce vrea de la viaţa din Botoşani sau Iaşi"
Cum i-au umilit ruşii pe americani
Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!
Clientul nostru, stăpânul nostru
Proiect de licenţă
Poveste cu vaca, boul şi măgarul
Ghicitoare
Înjurături delicate
Românul şi canicula cu un altfel de accent
Oferta educaţională a Universităţii "Petre Andrei"
Dezastrul produs de General Fluid nu stârneşte nici o indignare
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă

Contact: [email protected]
Telefon: 0745 544 745

Botezi? Gasesti la noi tot ce ai nevoie pentru crestinarea pruncului!