Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
9540
De la 07 Ianuarie 2003
122869607
Mazare:

Eu sunt ca Berlusconi, iubesc femeile şi nu mă ascund

  • se ştie că sunt gagicar, că sunt plătitor nu se ştie
  • 11 November 2010, 23:00
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, sustine ca ii plac femeile si seamana din acest punct de vedere cu premierul italian Silvio Berlusconi, dar ca nu a platit niciodata o femeie pentru a intretine relatii sexuale, relateaza Mediafax.
El a afirmat joi, la inceputul sedintei de Consiliu Local, ca nu le face cadou prietenelor sale genti de mii de euro si nici nu le obliga sa-si achite consumatia atunci cand le invita la restaurant.
"Nu le iau posete de mii de euro. Este adevarat ca merg in vacante, este adevarat ca atunci cand merg la restaurant doar nu o sa impart nemteste, dar niciodata nu am platit o femeie. Se stie ca sunt gagicar, ca sunt platitor nu se stie. Si decat sa ma prindeti cu vreun barbat....", a afirmat Mazare.
El a mai spus ca nu stie daca s-a intalnit vreodata cu vreuna din fetele de la agentia implicata intr-un scandal sexual, dar a precizat ca ii plac femeile si nu a ascuns niciodata acest lucru.
"Astia ne inregistrau cand luam, acum ne inregistreaza si cand dam... Sa ne intelegem, eu iubesc femeile, imi plac femeile, nu m-am ascuns niciodata, n-am pozat niciodata in ala sobru, casatorit, insurat, care stau sa plimb caruciorul. N-am plimbat caruciorul, nu vreau sa-l plimb, n-am nimic cu cei care fac lucrul asta, asa inteleg ei viata. Eu sunt ca Berlusconi, iubesc femeile si nu ma ascund", a mai afirmat Radu Mazare.
La Tribunalul Ialomita urmeaza sa inceapa, pe 24 noiembrie, judecarea procesului a patru barbati acuzati de catre procurorii DIICOT pentru recrutarea a 80 de tinere care lucrau ca prostituate de lux, sub paravanul unei agentii de fotomodele. Din informatiile care apar in transcrierile unor convorbiri telefonice redate in rechizitoriul intocmit de procurori rezulta ca deputatul social-democrat Robert Negoita pregateste o escapada de doua zile in Delta si accepta ca un inculpat in dosarul de proxenetism sa-i pregateasca "cinci fete" care sa-l insoteasca, fara a obiecta atunci cand cel cercetat ii propune ca unele dintre cele recrutate sa fie in clasa a XI-a.
Deputatul social-democrat are calitate de martor in acest dosar.
Discutiile lui Negoita sunt, majoritatea, purtate in vara anului 2008. Intr-una dintre ele, ultima redata de procurori in rechizitoriu, unul dintre cei anchetati ii propune lui Negoita un plan pentru a "atrage" cateva "fete noi, foarte bune" dintr-un "lot" de tinere "de paisprezece-cincisprezece ani.
In dosar apare si numele "Mazare", in legatura cu o tanara din Constanta care ar fi fost parasita de acesta, insa nu este clar daca este vorba despre primarul Constantei, despre fratele sau ori despre o alta persoana numita astfel.
Deputatul PSD Robert Negoita a declarat, miercuri, telefonic, pentru "Gandul", ca ii plac fetele si face dragoste cu ele, dar nu cu minore si nu le plateste, referindu-se la aparitia numelui sau intr-un dosar DIICOT privind traficul de persoane. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomita i-au trimis in judecata pe Ion Valeriu Tamarjan, Relu Cornel Costan, Radu Stefan Nicola si pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi in stare de arest preventiv, pentru savarsirea infractiunii de trafic de persoane.
DIICOT sustine ca activitatea infractionala s-a desfasurat sub paravanul a doua agentii de selectie si promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piata prostitutiei de lux din Romania, Italia si Austria, in cluburi sau la locuintele clientilor, veniturile obtinute depasind suma de 100.000 de euro.
In acest dosar apar numele mai multor persoane publice, printre care Nicu Banicioiu, Adrian Enache, directorul TVR 2 Razvan Nicolescu.
Agenţia de presă HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Concluzia psihologului
Pervez Musharraf: SUA si Pakistanul au participat la "jihadul" împotriva trupelor sovietice in Afghanistan
Crin Antonescu invită PDL la întâlnirea politică de luni
Taiwanul elimină vizele pentru cetăţenii români
Top 5 descoperiri ale ultimului deceniu
Viata dublă a unui agent sub acoperire: Mihail Vasenkov, alias Juan Lazaro
Conducerea TVR analizează situaţia lui Razvan Nicolescu
în cazul prostituatelor de lux
Coaliţia PDL-UDMR-UNPR a modificat regula de joc în Parlament
ce efecte vor avea trei modificări la regulamentul Camerei Deputaţilor
Terasa non-stop de lângă Ambasada Franţei, interzisă la tribunal
Echiparea maşinilor cu cauciucuri de iarnă va fi obligatorie din iarna anului viitor
Femeie înecată într-un pârâu, scoasă de pompieri
Locuinţă aprinsă de un jar căzut din sobă
Bărbat decedat în cabina unui tractor scos de pompieri
Săptămâna Educaţiei Globale la Grupul Şcolar de Industrie Uşoară
Scrisoare de mulţumire
Rompetrol Rafinare, pierderi nete de 20,5 milioane dolari in trimestrul trei
Mireasa va trece întâi prin patul lor!
Locuitorii din comuna Călăraşi au fost învăţaţi să fie paşnici
Descoperirea interculturalităţii – curs Comenius
Visteria CJ Botoşlani este goală
ca şi cea a primăriilor din judeţ
Ţâbuleac va semna numirea lui Oprişanu director la Psihiatrie
Opinii diferite privind acordarea meditaţiilor
Bugetarii vor ca judecătorii să le restituie cei 25% tăiaţi din salarii
Un proiect de lege ar putea aduce necazuri sănătăţii botoşănene
CAS face instrucţie cu farmaciştii din Botoşani
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog