Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Social
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
27466
De la 07 Ianuarie 2003
111098051

Minivacanţă cu aromă de fecale oferită de PSD

  • Ioan Rotundu
  • 29 April 2018, 23:00
Miercuri, 25 aprilie, am publicat comentariul intitulat „Cum Albert Tănase erodează imaginea „nevestei şoferului” , în speranţa că nevasta şoferului, senatorul PSD Doina Federovici, care este şi preşedintele Organizaţiei judeţene a PSD Botoşani, îl va chema pe cumătrul său Dan Deleanu, actual preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii Nova Apaserv şi-i va cere ca societatea să nu întrerupă furnizarea apei în zilele de minivacanţă oferită cu multă largheţe electorală de Guvernul Dăncilă la ordinul atotputernicului Liviu Dragnea. Aiurea, nevestei .şoferului nici prin cap nu i-a trecut aşa ceva iar celor de la Nova Apaserv, care au bibilica dresată să lucreze numai în interesul PSD şi nu al comunităţii pe care o deserveşte, nu puteau lua o astfel de decizie fără binecuvântare de la partid. Prin comunicatul emis de societate, s-a anunţat întreruperea furnizării apei în zilele de 27 -. 29 aprilie în întreg municipiul Botoşani, dar şi în oraşele Dorohoi, Flămânzi şi localităţile aflate pe traseu pe motiv că sunt planificate o serie de revizuiri pe reţea. Aşa cum am afirmat şi în comentariul anterior, fiind vorba de revizuiri planificate şi nu de avarii apărute peste noapte, aceste planificări se puteau amâna după 1 mai. Mai ales că fiind 4 zile libere, cel puţin pentru bugetari, dar şi sfârşit de săptămână, toate gospodinele spală, fac mâncare, curăţă prin apartamente şi case, schimbă şi spală lenjeria de iarnă pentru a o pune la păstrare peste vară etc.
Apoi, fiind atâtea zile libere, cei cărora le-a permis buzunarul au decis să iasă la o terasă, seara la un restaurant iar cei invitaţi, la nunţile organizate şi ele în localurile publice.
Întreruperea apei a creat mari probleme, mai ales în localurile unde sunt nunţi şi alte distracţii organizate. Grupurile sanitare s-au umplut repede de mirosul fecalelor, chiar dacă s-au deschis geamurile şi gurile de aerisire.
Nici prin apartamente, cei rămaşi acasă n-au dus-o mai bine pentru că ziua de sâmbătă fiind călduroasă mirosul de fecale, în unele blocuri, a pătruns până pe casa scării.
Au avut de câştigat patronii magazinelor de cartier care au epuizat repede stocul de apă plată la bidoane dar şi cel de apă minerală. Care patroni au fost pe fază şi s-au aprovizionat din timp cu apă, au a-şi freca mâinile pentru că au realizat un câştig bunicel.
Este bine de ştiut de către toţi cei care au suferit în aceste două zile din cauza lipsei de apă la robinete, mai ales cea caldă, că de situaţia creată vinovaţi sunt cei din conducerea societăţii Nova Apaserv Botoşani, puişi în funcţie de PSD, respectiv managerul Albert Tănasă şi preşedintele CA San Deleanu, ajuns în această funcţie nu pentru că ar fi competent, ci pentru că este cumătrul senatorului PSD Doina Federovici, cea care taie şi spânzură la nivel de judeţ, nu pentru că ştie ce anume este de făcut, ci „pentru că poate”.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Deghizare cu mesaj
Horoscopul zilei de 30.04.2018
Nu e prim-ministru, este metresa lui Dragnea care face ţara de râs
Ioan Rotundu
Presa-n gura lu' Rotundu: Emisiunea din 27.04.2018
Prognoza pe urmatoarele 3 luni
Românii i-au transmis premierului Benjamin Netanyahu să îl țină pe Liviu Dragnea în Israel,
pentru că liderul PSD ”face rău românilor și României”
Domnilor de la PSD, noi obişnuim să ne spălăm, voi nu?
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă