Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Editorial
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22607
De la 07 Ianuarie 2003
122908256

Monştrii din Parlament

  • Ioan Rotundu
  • 27 September 2015, 23:00
Parlamentarii social-democraţi şi cei din partidele care au pus bazele actualei găşti PSD au anunţat că nu vor vota moţiunea de cenzură introdusă de PNL împotriva Guvernului Ponta, un guvern corupt şi plin de puşcăriabili în frunte cu premierul Victor Ponta. Strâns uniţi în jurul lui Ponta, aceşti parlamentari ne arată cu tupeu că ei nu sunt deranjaţi de corupţii din interior iar rostul lor în Parlament nu este de a face legi benefice poporului ci să-şi apere corupţii.
Îndrăzneala acestor parlamentari nu are precedent în istoria României iar tupeul lor de a se arăta pe faţă că sunt pentru protejarea corupţiei şi a corupţilor care a cuprins întregul Guvern Ponta încă de la prima sa instalare, adică din mai 2012, lasă fără grai toate instituţiile europene din care facem parte şi uimeşte cancelariile lumii. Nici în statele cu cele mai crunte dictaturi cum a fost până cu ceva timp în urmă în Iraq, Maroc, Libia şi încă Siria aleşii nu îndrăzneau să-şi afişeze corupţia la vedere. Dimpotrivă, chiar şi atunci când erau dovediţi corupţi susţineau că sunt cinstiţi şi corecţi cu interesele poporului lor.
Parlamentarii noştri nu se mai feresc de nimic şi de nimeni ca să-şi acopere public susţinerea pentru demnitarii prinşi la furat din visteria ţării, prinşi cu şpaga în birou, descoperiţi că fac parte din grupări de crimă organizată.
Ce se petrece în aceste zile în Parlamentul României este ceva incredibil şi care a paralizat până şi reacţiile de protest ale organismelor internaţionale care supraveghează respectarea statului de drept. Invocarea faptului că nu vor să satisfacă interesele PNL-ului care urmăreşte să preia guvernarea şi ale preşedintelui Klaus Iohannis care vrea un guvern liberal, parlamentarii din gaşca PSD încearcă să ne îmbrobodească astfel. Este prea vizibilă dorinţa lor de a-şi apăra corupţii şi nicio altă justificare nu poate sta în picioare.
Când ai de ales între un Guvern Ponta corupt şi interesul naţional al României, nu poţi face decât o singură alegere: România. Nu la fel a ales să decidă generalul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, cel care şi-a făcut din „interesul naţional” un slogan electoral. Acest impostor care a pornit de pe poziţia de pază de corp a lui Miron Cozma şi a ajuns numărul doi în Guvernul Ponta poate fi considerat un pericol adevărat pentru ţară. El este naşul de cununie al lui Ponta, face parte din ciotca de corupţi a acestuia. Românii din SUA au realizat cât de periculos este impostorul şi i-au cerut preşedintelui Klaus Iohannis să-l înlăture de la putere.
Şi parlamentarii UDMR nu vor vota moţiunea de cenzură a liberalilor motivând că ei îşi doresc o stabilitate politică la nivel de ţară şi nu vor să producă un haos politic. Doamne, ce grijulii au devenit ei pentru soarta României! Adevărul este că şi în sânul UDMR există suficienţi corupţii, unii depuşi deja după gratii, alţii liberi prin Parlament cum este Borbely Laszlo.
Nu putem pune la îndoială faptul că liberalii vor să profite de trimiterea în judecată a premierului Victor Ponta să încerce să preia guvernarea. Dar nimic nu-i împiedică pe cei din gaşca PSD să-i ceară lui Ponta demisia întregului guvern şi , ca majoritari ce sunt în Parlament, să-i ceară preşedintelui Iohannis numirea unui alt premier social-democrat. De ce n-o fac? Este democratic şi constituţional. N-o fac pentru că numai premierul Victor Ponta îi mai poate apăra de justiţie. Robert Cazanciuc - ministrul Justiţiei, Tiberiu Niţă - procurorul general al României, Gabriel Opărea - vicepremier şi ministru de Interne cu toţii rudele lui Ponta care acţionează într-o singură direcţie: aceea de a bloca pe cât posibil acţiunile DNA-ului.
PSD-ul nu are alt posibil premier cu atâtea rude în funcţii cheie ca să le poată apăra corupţii, aşa că moţiunea de cenzură a liberalilor va avea soarta celor anterioare: va fi respinsă.
În tot acest mârşav joc de putere practicat de parlamentarii PSD-ului şi a celor alăturaţi lor poporul nu are nici un rol. El se uită la Antena 3 să vadă dacă Traian Băsescu a fost sau nu în solda Securităţii lui Ceauşescu. Goebels, creierul propagandei lui Hitler, dacă l-ar fi avut pe Mihai Gâdea şi şleahta lui în echipă cine ştie ce viitor avea acum Europa! „Somnul raţiunii naşte monştri” ne-a lăsat moştenire, pe lângă celebrele sale tablouri, pictorul spaniol Francesco Goya. Raţiunea poporului român a fost adormită iar Antena 3 veghează ca somnul să-i fie profund şi cât mai lung. În tot acest timp monştrii ajunşi în Parlament lucrează în numele său şi în interesul lor. Părerea mea!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Soluţia soţului
Horoscopul zilei de 28.09.2015
Reţeta zilei: Gem de struguri
Lumea lu' Rotundu: Drumul confiscat
Un proiect de lege initiat de Liviu Dragnea prevede amenzi de pana la 60.000 de lei pentru "defaimare sociala"
Opulenta maxima: numele fostului ministru PSD Dan Ioan Popescu si al "baiatului destept din energie Bogdan Buzaianu",
gravate pe vitrina celui mai scump magazin din lume, aflat in Beverly Hills
Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura la conducerea PSD
Miting PNL contra guvernului PSD si a lui Victor Ponta, marti in Parcul Izvor din Capitala
PSD introduce Legea Omertei
Ioan Rotundu
Botoşani: Cui i-au arătat pisica procurorii de la DNA Suceava?
Ioan Rotundu
Este cel de care aveau nevoie
Ioan Rotundu
Tv SOMAX nu poate fi ca pasărea Phoenix
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog