Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
26214
De la 07 Ianuarie 2003
122911863

Nasul primarului Portariuc

  • 6 February 2014, 23:00
Ieri, primarul Ovidiu Portariuc nu s-a putut abţine şi a mai pus de-o gogonată. A declarat dumnealui că anul trecut buruianul năpădise spaţiile verzi din oraş iar directorul Direcţiei de Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, nici gând nu avea să purceadă la tunsul ierbii şi al buruianului. Nici măcar nu se îngrijise să cumpere nişte motocositoare.
Văzând care este situaţia, primarul zice că a adus de acasă suma de 2000 lei şi a cumpărat trei maşini de tuns iarbă numai să nu se facă de râs în faţa alegătorilor că ar fi prost gospodar. Mai că-ţi dau lacrimile când auzi de un asemenea sacrificiu de primar! Numai că realitatea este esenţial diferită de cum a prezentat-o primarul. O realitate care rezultă din documente şi nu din vorbe fără acoperire, vorbe menite să măsluiască un adevăr şi să umbrească munca unui om pe care Portariuc numai că nu vrea să-l mai vadă prin Primăria Botoşani.
Anul trecut, încă din primăvară, în calitatea sa de director al DSPSA, Eugen Ţurcanu a declanşat licitaţia publică pentru achiziţionarea a şase motocositoare. Numai că, aşa cum se întâmplă frecvent pe la noi, unul dintre participanţii la licitaţie şi care a pierdut, a depus contestaţie. Iar soluţionarea contestaţiei s-a lungit, timp în care iarba a crescut fără să-i pese de blocarea cumpărăturilor.
În aceste condiţii primarul s-a oferit să aducă el trei maşini de tuns iarbă. Le-a adus, nu se ştie de unde, nu le-a cumpărat, numai că acestea erau de proastă calitate şi mai mult au stat stricate decât au putut fi folosite. Între timp s-a deblocat licitaţia şi s-au cumpărat şase motocositoare cu care s-au rezolvat toate problemele.
Primarul şi-a luat rablele de tuns iarba şi dus a fost. Povestea cu cei 2000 lei bani aduşi de acasă sună frumos, dă bine la imagine dacă cel care o spune este cinstit în relatare. Dar când este mincinos şi farsor îi creşte nasul. Ia să vă uitaţi la nasul primarului Ovidiu Portariuc?!

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Între prieteni
Horoscopul zilei
Preşedinte Traian Băsescu consideră inacceptabil tratamentul la adresa şcolilor româneşti din Transnistria şi cere OSCE să intervină
Rompetrol: Carburanţii se vor scumpi cu 0,4 lei pe litru după introducerea accizei de 7 eurocenţi
Proiect gigantic de construire a unui inel de accelerare a particulelor cu o circumferinţă de 100 km, între Franţa şi Elveţia
Mario Draghi (BCE): Nu exista deflaţie în zona euro
Klaus Johannis: Un număr mic de membri PNL susţine ieşirea de la guvernare
CNA: B1 - amendă 70 mii lei pentru o emisiune despre "lovitura de stat" din decembrie
pentru Antena 3 in cazul batjocoririi unor jurnalişti, 50 mii lei Sinteza zilei
Ponta a discutat cu Isărescu la BNR despre înjumătăţirea ratelor
În anul electoral 2012, Guvernul a trimis administraţiilor locale de aproape 4 ori mai mulţi bani din fondul de rezervă decât în 2011
Scrisoare deschisă a unui operator 112
încetaţi această campanie oribilă la adresa noastrălăsaţi-ne să salvăm acele vieţi care înseamnă pentru voi doar statistici
Crin Antonescu confirmă demisia lui Daniel Chiţoiu
Botoşani: Flutur se simte dezgustat de atmosfera din Primăria Botoşani
Incendiu cu victimă la Coşula
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog