Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11792
De la 07 Ianuarie 2003
122871859

Nicusor Constantinescu, de negasit dupa ce a primit mandat de arestare pentru 30 de zile

  • TVR anunta ca presedintele CJ Constanta a parasit spitalul din SUA luna trecuta
  • 24 June 2014, 23:00
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, pe numele caruia Tribunalul Bucuresti a emis, luni, mandat de arestare preventiva in lipsa pentru 30 de zile, este de negasit. Nicusor Constantinescu a obtinut permisiunea procurorilor de a parasi tara pentru a se trata in Statele Unite, insa promisese ca va reveni in Romania pe 11 iunie.
Acest lucru nu s-a intamplat, iar procurorii au cerut mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele sau. Avocatii politicianului sustin ca acesta este internat in spitalul Johns Hopkins din Chicago. Reporterii TVR au stat insa de vorba cu reprezentantii unitatii medicale, care spun ca Nicusor Constantinescu a parasit spitalul inca din luna mai, iar acum nimeni nu stie unde se afla.
"Nu este aici. Nu stiu unde poate fi, dar nu este in spital, fizic. Poate a mai venit pentru o procedura, dar nu mai este aici. Domnul acesta nu mai este in spital de luna trecuta", a declarat reprezentantul Spitalului John Hopkins pentru TVR.
Tribunalul Bucuresti a admis, luni, cererea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru 30 de zile a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu. Decizia nu este definitiva si a fost deja contestata de avocatii lui Nicusor Constantinescu la Curtea de Apel Bucuresti.
Avocatul lui Nicusor Constantinescu a sustinut, luni, la Tribunalul Bucuresti, ca o eventuala intrerupere a tratamentului pe care il urmeaza Nicusor Constantinescu in SUA, unde a fost operat, i-ar pune viata in pericol, potrivit agentiei Mediafax: "Noi am prezentat un set de fotografii, care au circulat in presa, inclusiv saptamana trecuta, care arata starea medicala grava, obiectiv vorbind, in ceea ce il priveste pe domnul Nicusor Daniel Constantinescu, faptul ca acesta nu si-a incalcat cu rea-credinta obligatiile pe care le avea, in sensul ca acesta nu se poate deplasa in momentul acesta, cu drena pe care o are montata, pe o distanta asa de mare, dintre Romania si Statele Unite ale Americii.
Am invocat faptul ca procurorul care a incuviintat parasirea tarii, incepand cu data de 3 aprilie 2014, cunostea faptul ca domnul Constantinescu urmeaza sa suporte un tratament complex, care includea nu doar operatia care a fost deja realizata, ci si tratamentul cu radioterapie, care urmeaza sa fie realizat tot acolo, faza in care domnul Constantinescu se afla in momentul de fata", a declarat avocatul Marius Mocanu, dupa terminarea procesului de la Tribunalul Bucuresti.
Nicusor Constantinescu a trimis, saptamana trecuta, in tara, cateva poze care, sustinea el, il surprindeau pe un pat de spital. Intr-una dintre el, Constantinescu tinea in mana un ziar din data de 17 iunie, pentru a arăta că pozele sunt recente. Alarturi de poze, Nicusor Constantinescu a trimis si o presupusa scrisoare semnata de un medic de la spitalul Johns Hopkins din Chicago, in care acesta sustinea ca pacientul roman trebuie sa isi continue tratamentul:
"O întrerupere în acest moment a îngrijirii medicale a domnului Constantinescu ar compromite major starea sa de sănătate şi poate anula progresul pe care l-a făcut în recuperarea sa şi a stadiului oncologic", se arată în scrisoarea semnata de medicul Mohamad E. Allaf.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Surpriza poliţistului
Horoscopul zilei
George Maior: Presedintele a avut dreptate
Serviciile nu l-au informat in legatura cu raporturile dintre Bercea si fratele sau
Parlamentar PNL gasit incompatibil de ANI ii cere lui Tariceanu sa pedepseasca “abuzul” ANI in cazul Mircea Diaconu
Vladimir Putin cere Parlamentului de la Moscova sa revoce autorizatia de interventie militara in Ucraina
Petro Porosenko saluta "primul pas practic" facut de Rusia pentru dezamorsarea crizei
Tariceanu, denuntat la DNA in cazul episodului "biletelul roz" din 2007
Moldova va incepe sa importe gaze din Romania in aceasta vara
si ar putea deveni independenta de Rusia in cativa ani
Victor Ponta cere Curtii Constitutionale să-l trimită la Consiliul European din 26-27 iunie
în locul preşedintelui Băsescu
Omul de afaceri Dan Adamescu si cei 4 judecatori de la Tribunalul Bucuresti implicati in dosar, trimisi in judecata de DNA
Adrian Năstase a primit un spor de pedeapsa de 6 luni de închisoare
Demiterea managerilor privati de la companii de stat a fost unul dintre motivele pentru care FMI a decis sa amane analiza acordului
S-au aratat extrem de deranjati
Dan Sova demisioneaza din functia de ministru al Transporturilor
Exerciţiu în caz de urgenţă la Uvertura Mall
Doina Federovici: obiectivele reducerii CAS sunt stimularea mediului de afaceri
Botoşani: Campanie împotriva înjurăturilor de pe stadion iniţiată la Prefectură
Victor Ponta îl propune pe Ioan Rus pentru funcţia de ministru al Transporturilor
Bună iniţiativa, greşită finanţarea
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog