Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Economic
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Important
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
19639
De la 07 Ianuarie 2003
122879706

Noi suplimentari de bugete cu sume din Fondul de rezerva bugetara

  • 28 December 2010, 23:00
Executivul a alocat din Fondul de rezerva bugetara noi suplimentari de bugete la ministere si la autoritatile locale pentru plata arieratelor. Ministerul Economiei va primi 20 de milioane de lei, pentru plata obligatiilor restante ale SN
Nuclearelectrica SA catre producatorul de apa grea, bugetul Ministerului Dezvoltarii a fost suplimentat cu 21 de milioane de lei, iar bugetul Ministerului Transporturilor tot cu 21 de milioane de lei. De asemenea, Guvernul a alocat suma de 177 de milioane de lei autoritatilor locale pentru plata arieratelor.
"De asemenea, Guvernul a alocat suma de 177 de milioane de lei autoritatilor locale pentru plata arieratelor si pentru acoperirea unor cheltuieli pentru primarii care sunt, practic, in imposibilitatea de a mai functiona - au cheltuielile mult peste venituri. Tot pentru sprijinul autoritatilor locale s-au alocat 37,178 milioane lei pentru plata subventiei la energia termica", a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean.
Potrivit acesteia, a mai fost alocata suma de 2 milioane de lei, pentru inlaturarea efectelor produse de surparea de teren care a avut loc la Ocna Mures. Tot din Fondul de Rezerva al Guvernului s-au achitat 21 de milioane de lei pentru 39 de judete in care au avut loc inundatii sau alunecari de teren, in acest an. In aceasta luna, Guvernul a mai suplimentat in cateva randuri bugetele ministerelor si autoritatilor locale in vederea achitarii unor datorii. In urma cu doua saptamani, sase ministere au primit 1,22 miliarde lei din Fondul de rezerva al Guvernului, o mare parte din suma fiind destinata platii datoriilor catre agentii economici, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Ioana Muntean. Totodata, au fost suplimentate sumele defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor autoritatilor locale, fiind alocate 86 milioane lei pentru sustinerea primariilor la plata arieratelor.
De asemenea, in urma cu o saptamana, Executivul a suplimentat cu 400 de milioane de lei pentru plata datoriilor.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Motiv de divorţ
Un teribilist a dărâmat în viteză un stâlp de iluminat
Jandarmii botoşăneni „au şomat” de Crăciun
Nevoiaşii din municipiu au primit bunătăţi de Crăciun de la Primărie
Pentru tineri, anul 2011 începe cu repartiţii ANL
Gazprom nu vrea sa renun’e la intermediarii pentru export
Caricatura zilei: Ţapul Elenei Udrea
Bolnavilor cronici li se promite mai mulţi bani pentru medicamente
IŞJ a subţiat numărul de clase la Liceul Şendriceni
Huţiuleac vrea să mai reducă personalul din spitale
Membrii CA ai Casei de Sănătate vor primi bani mai puţini
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog