Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13266
De la 07 Ianuarie 2003
122898915

Noul şef al IJP a pus piciorul in pag

  • 9 May 2008, 23:00
Săptămâna aceasta a avut loc instalarea în funcţie a noului şef al Inspectoratului Judetean de Politie in persoana lui Viorel Şerbanoiu.. Pe lîngă faptul că le-a solicitat subalternilor analize şi date pentru a face o evaluare a problemelor, şeful IPJ Botoşani a intrat serios în lucru. „Am o şedinţă operativă cu şefii de formaţiuni şi de subunităţi. Am luat la cunoştinţă în linii mari despre datele statistice. Am solicitat analize inclusiv celor de la investigarea fraudelor. Am purtat discuţii pe diferite probleme. Plecînd de la partea de contrabandă, proprietate intelectuală, achiziţii”, a declarat Viorel Şerbănoiu.
Ba mai mult, se pare ca acesta a solicitat şi dosarele penale care sunt în lucru la ora actuală, respectiv 16 dosare, pentru a cunoaşte complexitatea acestora. Plus solicitat o inventariere a drumurilor naţionale şi judeţene fiindcă potrivit declaratiilor sale a constatat că nu prea există indicatoare, drumurile nu sînt toate marcate şi trecerile de pietoni nu sînt vizibile. Şeful IPJ Botoşani a informat printre altele că a dispus măsura ca şefii de post din localităţile judeţului să nu mai întreprindă anchete vizavi de reclamaţiile electorale pentru a se evita eventualele speculaţii. Misiunea acestora fiind doar de a sesiza către subunităţile de care aparţin. Cât despre schimbarea structurii organizatorice ori eventuale schimbări de personal, şeful IPJ Botoşani a specificat că deocamdată, acestea nu se impun declarând ca nu este adeptul schimbarilor atata timp in conditia in care acestea merg bine. (AndreeaUNGUREANU)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Maria şi castraveţii
Program Tele'M Botoşani
Anunturi mica publicitate
Lista PSD cu candidaţii la Consiliul judeţean
Pe listele electorale apar şi persoane care sunt plecate în străinătate
Imagine electorală cu însemnele naţionale
Dumitru Monacu a găsit alinare la PD-L
Festival de teatru pentru liceenii botoşăneni
Partidele politice licitează cu pomeni electorale
“Ziua Europei”
Doi profesori universitari au lansa au lansat, la Botosani, un volum de teoria economiei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog