Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
18125
De la 07 Ianuarie 2003
122878192

O noua rasturnare de situatie in "telenovela Cracea":

  • Liderul MP din municipiul Giurgiu, exclus din partid
  • 17 January 2016, 23:00
Colegiul National al MP a votat, sambata, excluderea presedintelui organizatiei municipiului Giurgiu, Bogdan Cracea, care a anuntat recent ca isi cauta iubita, a declarat presedintele organizatiei judetene Ionel Dinu, nemultumit de decizia colegilor de partid, transmite Mediafax.
Decizia vine in ciuda faptului ca seful filialei judetene Giurgiu si presedintele partidului, Traian Basescu, il sprijineau pe Cracea.
"Domnul Cracea a fost exclus, dar vreau sa va mentionez ca inca mai are o sansa, sa faca o contestatie la Comisia de Etica si Litigii, conform statutului MP, de acum depine numai de dansul", a declarat presedintele organizatiei judetene Giurgiu, Ionel Dinu.
Ionel Dinu a afirmat ca argumentele aduse de presedintii filialelor Constanta si Galati pentru excluderea lui Bogdan Cracea sunt "puerile".
"(Lui Bogdan Cracea-n.r.) i s-a imputat faptul ca presedintele MP Galati nu a mai putut sa iasa in oras, pentru ca a fost asaltat de atata lume incat nu mai putea sa dea un raspuns", a spus Ionel Dinu.
Ionel Dinu a comentat acuzatiile care i-au fost aduce lui Bogdan Cracea spunand ca "probabil ca si dansul (presedinte MP Galati-n.r.) sufera de ceva si vrea ce a vrut si domnul Cracea".
Presedintele organizatiei judetene Galati a afirmat ca, in urma valului spontan de simpatie creat pentru Bogdan Cracea, acesta are mari sanse sa castige primaria Giurgiu, daca va castiga independent sau din partea unui alt partid politic.
"Va bate candidatul MP la Giurgiu daca va candida independent, chiar si pe mine in momentul de fata care am fost vicepresedintele CJ", a mai precizat Ionel Dinu.
Ionel Dinu a spus ca a fost validat de Colegiul National pentru a candida la primaria Giurgiu, precizand ca in cuda faptului ca se bucura de "de o notorietate de circa 70% in judetul Giurgiu, dar lucrurile s-au schimbat in asa masura incat domnul Cracea ar putea sa castige primaria la Giurgiu".
"Eu am fost validat pentru a candida la primaria Giurgiu. Este foarte greu ca dupa ce am fost colegi sa devenim adversari. Supararea mea este ca alte organizatii au luat decizia in privinta unui membru al altei organizatii si ii sfatuiesc pe colegii mei din tara sa isi vada de organizatiile dansilor si sa ii intereseze mai putin de alte organizatii", le-a transmis Ionel Dinu colegilor de partid.
Presedintele MP Traian Basescu a declarat, sambata, in deschiderea Colegiului National, ca politicianul giurgiuvean care a afirmat ca isi cauta sotie a dat "niste mesaje extraordinare, dar ar fi bine sa se opreasca" si ca "finalul ar fi sa ne arate aleasa", afirmand ca nu este adeptul excluderii.
Presedintele organizatiei judetene a Miscarii Populare Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat sambata ca nu vrea sa il excluda din partid pe Marius Cracea, transmite Agerpres. Presedintele filialei anuntase joi la Antena 3, dupa anuntul politicianului, ca partidul a decis sa il excluda pe Cracea.
Liderul partidului Miscarea Populara Giurgiu, care isi doreste sa candideze in alegerile locale, a anuntat intr-o conferinta de presa ca isi cauta iubita, intrucat trebuie sa se pregateasca pentru situatia in care devine candidat, iar oamenii nu sunt "facuti sa fie singuri".
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Emiunescu omagiat de către şcolile din Miorcani şi Viişoara
Dezastrul administrativ dfin cultura municipiului Dorohoi
Reţeta zilei: Mâncare cu cartofi
Bancul zilei: Câinele ghinionist
Horoscopul zilei de 18.01.2016
Episcopul Europei de Nord, despre cazul Bodnariu
Greu de inteles cum separarea fortata de familie poate fi in interesul copiilor
Un olandez suspectat ca a omorat mai multi jihadisti ai Statului Islamic ar putea fi acuzat de crima
Ministrul german de finante propune o „taxa europeana pe benzina”, pentru ca UE sa poata gestiona financiar criza refugiatilor
Agafia Likova, ultimul membru in viata al unei familii ultra-ortodoxe care a fugit de civilizatie in 1936
evacuata aerian din taigaua siberiana
Inghesuiti in cel mult doua camere, romanii sunt departe de standardele UE
Ce efecte pe termen lung produce supraaglomerarea
Manifestatii in Chisinau: i se opun propunerii de premier si cer alegeri anticipate
Merkel sub tirul criticilor,
planul B de inlocuire a cancelarului german
Programul Primului-ministru Dacian Cioloş
în perioada 17 – 24 ianuarie
Botoşani: Şantajistul lui Mirel Vlas de la Tehic ASIST inculpat de DNA Oradea
- cei de la DNA Suceava se învârt în jurul cozii
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog