Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Gastronomie
Comentarii
Religie
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
14708
De la 07 Ianuarie 2003
122900357
O pacientă de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”,

La un pas să nu fie recunoscută de familie

  • 23 March 2009, 23:00
Mihaela Traşcă şi Iuliana Căpraru sunt primele două femei curajoase care au deschis seria transformărilor spectaculoase de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. Telespectatorii Pro Tv au putut urmări în prima ediţie etapele prin care au trecut cele două femei pentru a obţine schimbarea la care visau: fie că şi-au modificat forma nasului, au ”renunţat” bucuroase la riduri sau kilograme în plus, fie că şi-au schimbat culoarea părului şi au aflat ce înseamnă un machiaj profesionist, amândouă au învăţat din această experienţă că orice viaţă merită o nouă şansă.
Iuliana mărturiseşte că înainte să vină la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” se simţea foarte complexată şi nu avea încredere în ea (foto 1). A trecut însă cu multă speranţă prin mai multe intervenţii chirurgicale şi, la fel ca toate celelalte paciente, a stat departe de cei dragi o buna bucată de vreme. Iuliana a fost întotdeauna complexată de înălţimea sa şi de surplusul de greutate acumulat în special în partea inferioară a corpului, însă după intervenţii, când s-a privit pentru prima oară în oglindă, nu a putut decât să exclame ”uau!” (foto 2): ”Asta am zis când m-am privit. Mărturisesc că mă aşteptam la o întinerire, dar nu una aşa de mare. A fost ca un bonus ceea ce am văzut. Acum mă simt foarte bine, mă simt tânără, frumoasă, îmi place ceea ce văd. Atât interior, cât şi exterior, totul este bine acum. Am renăscut, simt că prind aripi”, spune bucuoasă femeia. La întâlnirea cu familia şi cei apropiaţi, Iuliana spune că impactul a fost foarte mare, dar pozitiv: ”Când am apărut, aproape că nu m-au recunoscut. Abia când am început să vorbesc şi-au dat seama că sunt chiar eu. Au sărit toţi şi m-au îmbrăţişat. Emoţia a fost atât de puternică, încât vorbele nu o pot descrie.”
Prin aceleaşi emoţii a trecut şi Mihaela Traşcă. Marea sa problemă a fost dintotdeauna nasul, pe care l-a considerat mereu foarte mare şi ascuţit. Şi-a remediat însă acest defect, dar şi altele, cu ajutorul specialiştilor de la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”. După câteva săptămâni pe care le-a petrecut departe de casă, Mihaela a mers cu emoţie la întâlnirea cu cei dragi. Mărturiseşte că a fost extrem de bucuroasă atunci când s-a privit în oglindă, pentru că a văzut exact schimbările la care visase de atâta timp. În plus, reacţia pozitivă a celor dragi atunci când au văzut-o după transformare, îmbrăţişările soţului şi ale băieţelului săi au făcut-o să se simtă cea mai fericită femeie din lume. Acum, Mihaela spune că se se simte un alt om: ”M-am schimbat mult, psihic sunt alt om. Sunt veselă mereu, zâmbesc altfel, gândesc pozitiv. Acum văd viaţa altfel.”
Emisiunea „Frumusete pe muchie de cutit” difuzata de Pro Tv simbata seara imediat dupa „O-la-la” a debutat in forta. Prima editie a reusit sa adune in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 22.31 peste un milion sase sute de telespectatori la nivelul intregii populatii a Romaniei.
In acel minut, Victor Slav, gazda emisiunii „Frumusete pe muchie de cutit” le intreba atit pe Mihaela si Iuliana cit si pe cele mai apropiate persoane ale lor care este parerea pe care au despre transformarile survenite in aspectul lor, „Nu ma asteptam sa iasa lucrurile asa de bine” si „a facut o treaba extraordinara domnul doctor”, au cuvintele le care le-au rostit cele doua participante la prima editie a emisiunii „Frumusete pe muchie de cutit”. La rindul lor, apropiatii Mihaelei si Iulianei au exclamat uluiti ca „transformarea e colosala... Parca nici n-ar mai fi ea! sau „Mi se pare ca e alta persoana!”. Numai impresii la superlativ! (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Un creaţionist islamic vrea să-l desfiinţeze pe Darwin
Adio spital! Adio Miluţ! Adio PNŢCD!
Cel mult 3% dintre elevii SAM-urilor îşi vor continua studiile la licee tehnologice
Horoscop
Şarlatanul şi avocatul
Răstignitorii lui Conţac
Încasările la bugetul de stat au crescut cu aproape 20%
Doi copii botoşăneni erau cât pe ce să ardă de vii
E jale mare cu drumurile naţionale!
Statistica stă cu ochii pe bugetul familiei de 60 ani
Mai mulţi săraci pentru municipiul Botoşani
Plachie de crap cu verdeaţă
Reţea de traficanţi de persoane anihilată la Botoşani
Celebrul cântăreţ italian Al Bano va fi ambasador onorific al oraşului Bucureşti în lume
Absurdistan
Chirtoacă cere la Bucureşti acordarea cetăţeniei române “în mod simplificat, prin lege”
Ora exactă de la Laurian
24 Martie - Ziua Mondială de Luptă Împotriva Tuberculozei
Sfârşit de săptămână sub zodia flăcărilor
Vă pot organiza o nuntă ca-n poveşti!
Mesia românilor!
Ioan Rotundu
Comentariul comentariilor XLIV
(Ioan Rotundu)
Românul şi "împinge tava"
Se vrea înăsprirea pedepselor pentru elevii violenţi
UE vrea să mâncăm de Paşti miei asomaţi
Nou director medical la Spitalul judeţean
Primul caz de leptospiroză, primul deces
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog