Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17229
De la 07 Ianuarie 2003
122902878

Oana Andonia şi-a petrecut vacanţa în Arhipelagul Seychelles

  • 29 August 2007, 23:00
Oana Andoni, prezentatoarea Stirilor Pro Tv din week-end de la ora 19.00, a avut o vacanta ca-n povesti: cu plaja, cu soare, cu iubire si cu vise implinite in Arhipelagul Seychelles. Oana impreuna cu sotul ei, Catalin, au decis sa plece in vacanta pe ultima suta de metri, asa ca nu au avut mult timp de gandire pentru a-si alege destinatia. Un lucru era sigur: trebuia sa fie plaja, soare si apa. Pentru ca in multe dintre destinatiile exotice era vreme rea, Oana si Catalin au ales Insula Mahe, cea mai mare si mai cunoscuta insula din Arhipelagul Seychelles unde vremea era buna, dar Oceanul tot agitat. Chiar daca nu au putut face sporturi de apa, cei doi soti indragostiti au facut plaja, au vizitat insula in lung si-n lat, iar Oana si-a implinit un vis de-o viata: “Dintotdeauna mi-am dorit sa calaresc pe malul Oceanului si in aceasta vacanta mi s-a implinit visul. Sunt foarte fericita.”, povesteste vedeta Pro Tv.
Atunci cand nu se bucurau de soarele bland si de briza oceanului, Oana si Catalin se plimbau prin Gradina Botanica din insula unde au facut cunostinta cu simbolul insulei Maha, fructul coco de mer, care creste doar acolo si care este ca o nuca de cocos cu o forma aparte. Tot acolo, Oana a intrat ca un oaspete de seama si respectuos si in “Casa Orhideelor” unde a vazut laolalta sute de orhidee diferite care i-au intarit pasiunea pe care o avea pentru aceste flori.
Plaja de pe Insula Maha va ramane in inima Oanei: “Apa era cristalina, nisipul alb, peisajul era salbatic, cu o explozie de verde. Eram aproape singuri pe plaja si aveam senzatia ca este o plaja numai pentru noi doi.”, povesteste Oana. Saptamana pe care a petrecut-o acolo a insemnat si o initiere in invatarea limbii creole pe care o vorbesc locuitorii insulei pe langa engleza si franceza si mai ales in bucataria creola care abunda in specialitati de peste, fructe de mare si orez. Oana a incercat ca fiecare masa sa o ia in alt restaurant, ca sa se poata bucura de diversitatea si pitorescul locului: “Multe dintre cluburi au terase superbe construite pe piloni ce se intind pana deasupra oceanului.”, isi aminteste Oana.
Si Capitala Insulei Maha, Victoria, si-a deschis portile pentru Oana si Catalin care au facut cunostinta cu istoria si frumusetile celei mai mici capitale din lume, care nu are mai mult de 30 000 de locuitori.
La intoarcere, Oana si Catalin s-au oprit doua zile in Dubai si doua zile in Turcia ca sa nu treaca direct de la plajele insorite de pe malul Oceanului Indian direct la strazile aglomerate ale Bucurestiului. Chiar daca a fost o vacanta de vis, Oana viseaza ca in anii urmatori sa vada alte si alte colturi de lume. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Geoană a bătut drumul până la Botoşani pentru nişte laude
Consilierul Ştefan se simte sufocat de taximetre
Municipalitatea negociază pentru spaţiul Poliţiei Comunitare
Primarul Flutur îl bate pe Macaleţi cu propriile arme
Furtună nu crede în şansele moţiunii PSD
Scâncete neputincioase
Ioan Rotundu
Primarul se bucură de relaţiile internaţionale stabilite
Geoană demască intenţiile ascunse ale preşedintelui Băsescu
Comunicat – şedinţa de Guvern
reducerea timpului de soluţionare a evenimentelor rutiere uşoare şi plata daunelor
Trecerea unor persoane în alte funcţii
Program TELE'M Botoşani, joi, 30 august
Rădenii Noi – satul ce-a alunecat din modernitate spre timpurile medievale
Încă o firmă bucureşteană care nu respectă termenul de execuţie
Horoscop
Alegere între căsătorie şi puşcărie
Telefoane mobile descoperite în pachetele unor deţinuţi
Control ministerial în Spitalul judeţean, cu constatări la secret
Garda de Mediu a obligat primăriile să încheie contracte cu Protan
Prins cu număr fals de înmatriculare
Bătrânii continuă să fie înşelaţi, iar escrocii să fie liberi
Fugit de la locul faptei
Centru teritorial "Spiru Haret" lăsat fără două calculatoare
Închiriere avantajoasă şi pe termen lung
Să-i ia dracul, pe-amândoi!
Cârcotaşul
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog