Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Reportaje
Comentarii
Caricaturi
Anchete
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15138
De la 07 Ianuarie 2003
122875205

PRM a murit, dar Niţură continuă să-l resusciteze

  • 10 August 2008, 23:00
Peremiştii botoşăneni admit că formaţiunea a cunoscut un trend descendent la nivel naţional însă, din punctul lor de vedere, nu acelaşi lucru se poate spune pe plan local. „Sunt pronosticuri destul de sumbre. S-a lansat ideea că avem un procent doar de 3 % şi că nu vom intra în Parlament. Este un mare adevăr că la nivel naţional ne confruntăm cu probleme deosebite, dar considerăm că la Botoşani vom găsi în continuare înţelegere la electorat”, a declarat vicepreşedintele cu probleme organizatorice al PRM Botoşani, Eugen Niţură.
Acesta precizează că la nivel de judeţ, cele 78 de filiale îşi desfăşoară activitatea în condiţii normale. Pe 6 septembrie va avea loc Plenara Consiliului Naţional al PRM şi, funcţie de ce se va hotărî acolo, se va adopta linia pe care organizaţia va merge pe viitor. Din semnalele pe care conducerea PRM Botoşani le are din teritoriu, organizaţia nu a suferit pierderi. Pe 24 august, în cadrul Consiliului Judeţean al formaţiunii vor fi oficializate schimbările ce s-au făcut la nivel de conducere.
Concret, au demisionat sau au fost demişi vicepreşedintele Ştefan Mihai, ce a obţinut rezultate foarte proaste ca şi candidat la Primăria Botoşani, preşedintele Organizaţiei Municipale, Dinu Aolăriţei, liderul filialei din Dorohoi, Acsinte Dascaliuc. „Suntem pe cale de a înţelege şi păsui anumite cadre. Ştefan Mihai a făcut într-adevăr bine partidului în timp, dar în momentul alegerilor locale a avut un comportament ce nu a mai coincis cu aşteptările noastre. Cu rezultatul de la municipiu, de 880 voturi, nu se mai putea prezenta în faţa electoratului”, susţine Niţură. Unii au ameninţat că se transferă la alte formaţiuni, Dinu Aolăriţei avertizând că va lua calea PD-L. „Poate să se ducă, dar să nu creadă că o să fie tot în faţă. La PD-L trebuie să stea în colţul sălii 4 ani până să ajungă în faţă”, asigură vicepreşedintele Eugen Niţură. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


“Şoseaua morţii” de la Copălău continuă să-şi ceară, anual, tributul de victime
Comentariul comentariilor (CLXV)
(Ioan Rotundu)
Abuzuri la RAR
Atenţie la pepenii turceşti, că mustesc de chimicale
Program Tele'M Botoşani luni, 11 august
Horoscop
Cel mai puternic motiv pentru a intra... în Rai
Loc de muncă pentru persoane dinamice, serioase şi motivate
Executorul cu nume de fată i-a golit contul lui Bereşteanu
Protecţia Copilului – proba de foc pentru vicele Ţurcanu
Însărcinată în luna a IX-a, bătută măr de concubin
Deşi beată, femeia s-a bătut în parte cu şoferul
Expoziţie de artă plastică româno-ucraineană
Un copil de 2 ani a băut motorină în loc de suc
Cer sancţionarea celor care nu şi-au făcut datoria la inundaţii
A comis 4 infracţiuni în două zile
Ajutor comunitar pentru sinistraţii de la Rădăuţi Prut
Spaţiile din jurul blocurilor vor fi închiriate
Coşmarul lui Vadim s-a adeverit
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog