Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13332
De la 07 Ianuarie 2003
122898981

Poirtariuc s-a răfuit cu PNL, după care a anunţat plecarea în Germania

  • 26 April 2013, 23:00
Primarul Ovidiu Portariuc, care este şi preşedintele executiv al PSD Botoşani a declarat că după ce în şedinţa CLM de joi, consilierii liberali au blocat adoptarea unor hotărâri, l-a sunat pe preşedintele PNL Florin Ţurcanu, solicitându-i clarificări.
Cei doi urmează a se întâlni şi discuta conflictele apărute. Portariuc crede că la mijloc ar fi fost ceva neînţelegeri din partea consilierilor liberali şi şi-a exprimat speranţa că la viitoarea şedinţă de CLM votul lor va fi nul favorabil.
Lui Portariuc nici prin cap nu-i trece să înţeleagă că votul consilierilor liberali a fost negativ pentru că proiectul de hotărâre pe care l-a iniţiat el, primarul, de a înfiinţa funcţia de director adj. la Poliţia locală pentru a-şi angaja un protejat al familiei ar fi fost o ilegalitate comisă pe banii publici.
După ce a anunţat presa că se va răfui cu liderul PNL, Portariuc a precizat că la jumătatea lunii mai va pleca în Germania, la Stuttgart, Fritz Kuhn, fiind invitatul primarului din acest oraş. La Stuttgard urmează a se desfăşura un simpozion pe tem,e de sănătate.
„Nu pot să nu accept o astfel de invitaţie, mai ales că Stuttgart-ul este unul dintre oraşele europene cu cea mai puternică economie”, a afirmat Portariuc.
El mai speră ca să convingă pe unii întreprinzători din zonă să investească la Botoşani. Nobilă intenţia sa, dar până atunci să-i convingă pe miniştrii PSD să aloce banii necesari modernizării drumului Tg. Frumos – Botoşani – Suceava, să aibă pe unde veni investitorii germani. (Adrian Marcu)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Banzul zilei: Băsescu la vrăjitoare
Gastronomie: Aripioare cu zaft
Cum a reuşit o fabrică de conserve din Galaţi să pornească un scandal alimentar mondial acum 160 de ani
Credincioşi în beznă
Trădătorii
Prognoza meteo pentru perioada mai - iulie 2013
Unul dintre bărbaţii deportaţi din Arabia Saudita pe motiv sunt "prea atrăgători"
Liviu Dragnea anunţă începutul dictaturii PSD
ca legea de înfiinţare a regiunilor ar putea fi adoptată prin angajarea răspunderii Guvernului PDL: Asumarea răspunderii pe regionalizare, inadmisibilă
Botoşani: Conferinţa judeţeană PNL, o demonstraţie de forţă politică
Mediu: Interlopul Rotaru s-a spovedit de păcate, înainte de Paşte
Tupeul învăţătoarei greviste de la Senat
Victor Mihalachi nu mai vrea să aibă afaceri cu Spitalul judeţean
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog