Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Horoscop
Umor
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
7810
De la 07 Ianuarie 2003
113037818

Poliţia rutieră este acuzată din nou

  • 13 April 2008, 23:00
Consilierul peremist botoşănean Mihai Ştefan este consternat şi în acelaşi timp indignat de modul în care Serviciul de Poliţie Rutieră înţelege să îşi facă datoria. Acesta atrage atenţia că a tras nenumărate semnale în Consiliul Local vizavi de faptul că în oraş se circulă haotic. „Asta se vede din numărul de accidente. Nu trece ziua şi accidentul. Sunt total nemulţumit de faptul că Poliţia Rutieră nu-şi face datoria preventiv. Numai atunci când au anumite razii, opresc de-a valma toţi şoferii”, a declarat Mihai Ştefan.
Din punctul său de vedere, poliţistul trebuie să acţioneze cu totul într-o altă direcţie. Anume, să facă prevenţie pentru a veni în întâmpinarea celor care circulă, atât pietoni, cât şi conducători auto. „Din păcate, în Botoşani este un haos de nedescris. Maşini oprite şi pe stânga şi pe dreapta. Maşinile mari fiindcă se construieşte în tot oraşul, nu au pe unde să treacă. De exemplu, pe Bucovina, nu poate să treacă o salvare ori o maşină de intervenţie. Am ridicat problema de atâtea ori, dar nu s-au luat măsuri”, susţine peremistul, specificând că se invocă în permanenţă lipsa locurilor de parcare.
Dar nu este nimeni vinovat că nu există locuri de parcare în municipiul Botoşani. „Nu sunt locuri de parcare pentru că parcul auto a crescut de cel puţin patru ori, iar spaţiile în oraş sunt aceleaşi. Singura posibilitate asupra căreia am atras şi eu atenţia este să ne apucăm de parcări supraetajate şi subterane. Astfel riscăm ca municipiul Botoşani să devină un oraş închis pentru cei care circulă”, a mai adăugat Mihai Ştefan, fără a mai aminti că de opt ani tot ridică mâna pentru a vota concesiuni de teren pentru garaje, ocupându-se astfel ineficient o mare parte din suprafeţe parcărilor dintre blocuri. (Eliza Sofian)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Nu prea îi ţine punga pentru cheltuieli electorale
„Trandafir moldovenesc” se pregăteşte pentru Festivalul din Beautiful
Program TELE’M Botoşani, luni, 14 aprilie
Însămânţările se derulează în forţă
Preoţi amendaţi pământeşte
A făcut gesturi obscene şi s-a înţepat în trandafiri
Pe Putin îl chema Putină şi este moldovean la origine
Sutanele popeşti au invadat politica rurală
Ioan Rotundu
O reclamaţie bine ticluită
Decizie controversată pe seama distribuirii produselor alimentare în şcoli
Horoscop
Leac pentru limbă de soacră
Comentariul comentariilor (XCVI)
(Ioan Rotundu)
Românul şi frăţia
Turism electoral cu salam, pârjoale şi pui fripţi
Cârcotaşul
Au necinstit memoria eroilor
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă