Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Decese
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
2840
De la 07 Ianuarie 2003
123136580
pnl

Ponta, întrebat cum comentează declaraţiile Victoriei Nuland legate de imixtiunea politicului in justiţie

  • cred că se referea la dl Băsescu, au aşa am înţeles de R.M.
  • 13 January 2014, 23:00
Premierul Victor Ponta crede ca Victoria Nuland, asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al Secretarului de Stat american, s-a referit la presedintele Traian Basescu atunci cand si-a exprimat ingrijorarea fata de imixtiunea politicului in justitie.
"Cred ca se referea la dl Basescu, care a spus ca are cheile justitiei, ca suna procurori, eu m-am uitat la B1 si asa am inteles", a raspuns Ponta, intrebat cum cum comenteaza declaratiile inaltului oficial american
Victora Nuland a afirmat sambata, intr-o conferinta de presa, ca "este ingrijorator cand sunt atacuri la independenta justitiei, cand politicieni din orice partid decid sa provoace indepedenta justitiei".
In ceea ce priveste subiectul vizitei Victoriei Nuland la Bucuresti, pe care l-a caracterizat ca fiind "confidential" duminica seara, Ponta a precizat ca nu poate oferi detalii suplimentare.
"A fost o vizita foarte buna, are legatura cu un subiect care, fiind de competenta CSAT e evident confidential, si e ilegal sa discutam orice fel de detaliu", a afirmat primul ministru.
Victor Ponta a declarat duminica seara, dupa revenirea din Italia, ca stia care este "subiectul principal si de ce dna subsecretar Nuland vine la Bucuresti": "Este un subiect important in relatia Romania-SUA despre care am discutat si la ultimul CSAT cu presedintele Basescu, cu sefii serviciilor, e un subiect care e nepublic, confidential si despre care nu putem sa dam detalii in acest moment, insa asupra caruia dl ministru Corlatean este de departe cel mai indrituit - si prin functie, e ministru de externe - prin cunostintele sale diplomatice si discutand cu celelalte institutii ale statului, sa spuna punctul de vedere al Guvernului, un punct de vedere constructiv in relatia romano-americana."
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Educaţie sexuală
Horoscopul zilei
Datele a 110 milioane de clienţi ai retailer-ului american Target au ajuns pe mâinile infractorilor cibernetici, după un atac gigantic
Profesorii corupţi sunt stăpânii sau căpuşele educaţiei?
Financial Times: Romanii nu se grăbesc sp emigreze in Marea Britanie "rasistă"
Ponta: Acciza pe carburanţi rămâne sa se aplice de la 1 aprilie
Ce treabă are Germania cu cetăţenia română acordată fraţilor de peste Prut?
Este oficial: SUA susţine Unirea dintre România şi Republica Moldova
Naşterea noului partid stat
Mişu Fotino a murit. Actorul avea 83 de ani
Comisia Europeanî îndulceşte condiţiile exploatării gazelor de şist
Botoşani: Demersul primarului Portariuc între realitate şi populism
Ioan Rotundu
Vom fi iarăşi ce-am mai fost,
Şi chiar mai mult decât atât!
Ioan Rotundu
“Mai aproape de Eminescu”
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog