Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Religie
Publicitate
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6351
De la 07 Ianuarie 2003
122866418

Preşedintele Traian Băsescu a fost la Slujba de Înviere la Miercurea Ciuc:

  • 4 April 2010, 23:00
"Am vrut sa vin aici pentru ca am apreciat ca romanii trebuie sa fie incurajati si trebuie sa simta solidaritatea. Pentru toti am un cuvant, le doresc sanatate, bucurie si ortodocsilor si romano-catolicilor si evreilor care saptamana aceasta au si ei o sarbatoare care se suprapune la 47 de ani cu Pastele nostru", a declarat presedintele Traian Basescu, prezent sambata seara, la Miercurea Ciuc, la Slujba de Inviere, oficiata la Catedrala Arhiepiscopala Ortodoxa "Sfantul Nicolae". Potrivit Mediafax, Basescu a fost insotit de sotia sa, Maria, si de fiica cea mica, Elena. La randul sau, premierul Emil Boc a asistat impreuna cu sotia, la slujba din noaptea de Inviere, oficiata in fata Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca. Slujba de Inviere a fost oficiata de episcopul vicar Irineu Bistriteanul.
"Am vrut sa vin aici pentru ca am apreciat ca romanii trebuie sa fie incurajati si trebuie sa simta solidaritatea. Pentru toti am un cuvant, le doresc sanatate, bucurie si ortodocsilor si romano-catolicilor si evreilor care saptamana aceasta au si ei o sarbatoare care se suprapune la 47 de ani cu Pastele nostru. Avem toti motive de bucurie, de liniste si de incredere", a declarat Basescu. Dupa ce a luat Lumina Sfanta, seful statului a spus: " E un sentiment de impacare cu mine, sentiment pe care cred ca il au toti oamenii in momentul in care primesc Lumina in noaptea de Pasti".
Ahiepiscopul Covasnei si Harghitei, Inalt Preasfintitul Ioan Selejan, care a oficiat slujba, i-a multumit presedintelui Traian Basescu ca s-a "ostenit" sa vina in Harghita impreuna cu familia. Traian Basescu a fost primul care a primit lumina din partea IPS Ioan , dupa care a dat lumina unor persoane aflate la iesirea din Catedrala. La sfarsitul procesiunii, Basescu si familia sa au fost invitati de IPS Ioan intr-o incapere aflata la subsolul Catedralei, unde au ciocnit oua rosii si au gustat bucate traditionale.
Ulterior, presedintele si familia sa au plecat de la Miercurea Ciuc, urmand sa ajunga, potrivit unor surse, in statiunea Sinaia.
Traian Basescu si-a petrecut la Sinaia si sarbatorile de iarna, iar anul trecut, de Paste, el s-a aflat in Bucovina.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Felicitare pascală Microbuzul SRL
Felicitare pascală - CLM şi Primăria Botoşani
Felicitare pascală Termica SA
Felicitare pascală - senator Daniel Humelnicu
Felicitare pascală - senator Gheorghe Marcu
Felicitare pascală - Constantin Conţac
Felicitare pascală - Moldopan SA
Indicator rutier în Italia: "Atenţie, prostituate!"
Iubitul Elenei Băsescu a demisionat din funcţia de consilier economic
la Ambasada din Franţa
După intrarea în NATO şi UE cel mai important obiectiv este
aderarea la Spaţiul Schengen
Prima ţară care a introdus obligativitatea ţigărilor ce se sting singure
Horoscop
Bancul zilei: Furia soţului
Barack Obama, în mesajul săptămânal
vă cer sş împărtăşiţi cu toţii spiritul umanităţii
Papa Benedict şi-a prezentat mesajul "Urbi et Orbi"
în mijlocul scandalului de pedofilie ce zguduie Biserica Catolică
Tatăl lui Emil Boc i-a spart premierului un ou în cap
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog