Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
8372
De la 07 Ianuarie 2003
122894021

Prima crima in care suspectul principal e un detinut eliberat in baza recursului compensatoriu

  • Un giurgiuvean de 42 de ani si-a ucis vecinul la doar o luna dupa ce a iesit din penitenciar
  • 4 December 2017, 23:00
Un barbat de 42 de ani, din comuna Fratesti judetul Giurgiu, eliberat in urma cu o luna din penitenciar si-a ucis vecinul dupa un conflict pornit pe fondul consumului de alcool, relateaza presa giurgiuveana. Reprezentantii IPJ Giurgiu au confirmat pentru HotNews.ro ca agresorul a fost eliberat in baza legii recursului compensatoriu. News.ro relateaza ca barbatul ar fi fost de fapt condamnat anterior pentru viol si vatamare corporala si ar mai fi avut de executat mai bine de un an in inchisoare.
"Pe fondul unor neintelegeri, un giurgiuvean a scos cutitul si i-a aplicat cateva lovituri unui consatean. Din nefericire, leziunile provocate victimei au fost grave, incompatibile cu viata. Marul discordiei l-ar fi constituit, potrivit martorilor, o punga de cafea!", a scris publicatia Giugiuveanul.ro despre evenimentul produs sambata, 2 decembrie in satul Cetatea din comuna Fratesti. "Barbatul suspect de omor, fusese eliberat de circa o luna din Penitenciar unde ispasea o pedeapsa pentru tentativa de omor", a mai scris publicatia amintita.
Contactati de HotNews.ro, reprezentantii IPJ Giurgiu au confirmat ca agresorul a fost eliberat in baza Legii recursului compensator si au oferit detalii despre violentul incident.
"Sesizarea a venit de la un barbat cu privire la faptul ca si-a gasit tatal cazut in locuinta si posibil decedat. La fata locului s-au deplasat politistii si echipajele de ambulanta. Au constatat ca persoana este decedata si, intrucat aceasta prezenta violente, la fata locului s-au deplasat echipele operative complexe, cu procuror, cu un criminalist. In scurt timp, in interval de cateva minute a fost identificat si autorul", a explicat pentru HotNews.ro, Constantin Cristian Sutu, seful serviciului cabinet al IPJ Giurgiu.
Victima e un barbat in varsta de 52 de ani, iar conflictul a izbucnit pe fondul consumului de alcool. Potrivit reprezentantilor, agresorul a fost retinut pentru 24 de ore, iar instanta a admis arestarea preventiva pentru 30 de zile.
Potrivit News.ro care citeaza reprezentanti ai Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu, barbatul ar fi fost de fapt condamnat anterior pentru infractiuni cu violenta contra persoanei, respectiv viol si vatamare corporala.
Inculpatul mai avea de executat un rest de pedeapsa de 372 de zile si fusese eliberat conditionat din penitenciar in luna octombrie.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: BAC-ul, bată-l vina!
Horoscopul zilei de 5.12.2017
„Ajunge!”
Ioan Rotundu
De la educaţia pedagogică la cea poliţienească
Ioan Rotundu
Probleme cu organizarea mitingului PSD in Bucuresti: mai multi lideri locali refuza sa trimita oameni
"Si pe Ceausescu l-au sfatuit unii sa faca miting"
- reactia deputatului PSD Adrian Solomon despre marele miting PSD
Catalin Ivan: PSD seamana tot mai mult cu PRM, parca am fi condusi de Vadim Tudor
Patriarhul Daniel participa la o cina festiva oferita de Vladimir Putin
Intaistatatorilor si Delegatilor Bisericilor Ortodoxe Autocefale prezente la Moscova
Rovana Plumb critica atitudinea premierului Mihai Tudose si ia partea Gabrielei Firea in conflictul intern din PSD
Proiect de lege al lui Iordache, adoptat de deputatii juristi:
O serie de interdictii ale ANI aplicate parlamentarilor pana in 2013 inceteaza/ Predoiu: "O "spalare in masa" a unor deputati si senatori. Incalca flagrant MCV"
Patru vesti bune si opt vesti proaste transmise dinspre BNR spre Guvern.
Culmea e ca mesagerul lor este socialistul Liviu Voinea, fost secretar de stat in Finante, in prezent viceguvernator BNR
Tudose va fi plecat in Serbia in ziua marelui miting PSD
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog