Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Ştiri agenţii
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
11731
De la 07 Ianuarie 2003
122897380

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI Prima

  • 3 February 2015, 23:00
reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: "Asa cum stiti, din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei", a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.
Elena Udrea a afirmat luni seara, invitata la Gandul.info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews.ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus "metaforic" sefilor serviciului, George Maior si gen Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta fratelui sau un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.
Reamintim ca Elena Udrea a anuntat vineri, intr-un interviu pentru HotNews.ro, ca a depus un denunt la DNA impotriva lui Florian Coldea (director interimar SRI). Udrea il acuza pe Coldea ca ar fi instrumentat campania impotriva sa si il acuza ca i-ar fi cerut fostului sau sot, Dorin Cocos, sa ii dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghita pentru a-i sustine televiziunea Romania TV. Udrea sustine ca banii au fost dati de Dorin Cocos prin intermediul fiului sau, Alin Cocos.
Sebastiat Ghita "s-a dus la domnul Coldea si domnul Maior si le-a spus ca daca ii fac lui ce i-au facut lui Traian Basescu cu fratele lui ii va impusca", a spus luni Elena Udrea, la Gandul.info.
Aceasta a povestit ca a avut o relatie "oscilanta" cu Sebastian Ghita, mai apropiata inainte de venirea la putere a PSD dar care s-a schimbat dupa ce Victor Ponta a ajuns premier: "Cateodata comunicam mai mult in Parlament, chiar si in afara, in functie de interesul sau de moment, de a da semnale ca e mai apropiat de zona PDL si a presedintelui, fie de a da semnale ca e mai apropiat de PSD si Victor Ponta".
Udrea a sustinut ca Ghita ii povestea "de foarte multe ori" "lucruri din discutiile pe care le avea cu conducerea SRI" si ca stie ca si el are instrumentate dosare.
In acest context deputatul PSD i-ar fi spus acesteia ca i-ar impusca pe Maior si pe Coldea daca i-ar instrumenta un dosar fratelui sau similar cu modul in care a decurs cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.
"Evident era metaforic" si evident ca Sebastian Ghita "va spune ca nu e adevarat", a completat Elena Udrea.
Elena Udrea a mai afirmat luni ca "Toti marii barbati politici ai tarii s-au ascuns pe sub mese".
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Borocul în viaţă
Reţeta zilei: Pui cu nlămâie
Ghiorghiță îl plânge pe Flutur
Botoşani: ,, Amar” de directori angajați la Primăria Botoșani
SUA ar trebui sa subventioneze exportul de armament ofesiv avansat catre Romania si alte state NATO est-europene
pentru a se apara de Rusia
DNA cere aviz pentru arestarea si trimiterea in judecata a lui Toni Grebla
Augustin Zegrean: Nu avem ce sa facem in cazul Toni Grebla
Loteria fiscala NU va duce la reducerea evaziunii fiscale pe termen lung
Consiliul pentru Combaterea Discriminarii a respins plangerea facuta de Adrian Nastase
impotriva jurnalistului Gandul Attila Biro
ANI ameninta cu sesizari penale pe deputatii-juristi
ICCJ: Gala Bute va fi judecata de catre Tribunalul Bucuresti
Ars de viu de Statul islamic
Referatul procurorilor in dosarul Gala Bute
Rudel Obraja a luat credit de la BRD "ca urmare a influentei exercitate de catre Elena Udrea" / Udrea mergea cu Obreja la intalnire cu functionarii Ministerului, care se opuneau insa finantarii galei de box
Pericol de incendiu înlăturat de pompieri
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog