Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4883
De la 07 Ianuarie 2003
123148878
pnl

Primăria Mihai Eminescu - Comunicat de presă

  • 15 July 2019, 23:14
Primaria Comunei Mihai Eminescu aduce la cunostinta, in conformitate cu prevederile Regulamentului privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin H.C.L. nr 26/12.03.2018, netoaletarea sau impotrivirea proprietarilor pentru curatirea copacilor sau a spatiilor verzi care obtureaza accesul pe domeniul public(drumuri) sau care impiedica distribuirea eficienta a liminii de la lampile pentru iluminatul stradal, se sanctioneaza cu amenda cuprinsa intre 500-1.500 lei pentru persoane fizice si 1.000-2.500 lei pentru persoane juridice.
Asadar, punem in vedere locuitorilor comunei sa procedeze la toaletarea copacilor care obtureaza accesul pe domeniul public(drumuri) sau care impiedica distribuirea eficienta a liminii de la lampile pentru iluminatul public.
Aducem la cunostinta, de asemenea, ca neintretinerea permanenta a curateniei santurilor de scurgere a apelor pluviale din fata proprietatilor, a podetelor si tuburilor de beton aferente acestora, pe intreaga lungime a proprietatii, in vederea evitarii inundatiilor ori stagnarii apelor este sanctionata cu amenda cuprinsa intre8 00 – 1500 lei pentru persoane fizice si 1000 - 2500 lei pentru persoane juridice
Totodata va atragem atentia ca depozitarea in mod necorespunzator a deseurilor (depozitarea materialelor de constructie, textile, vegetale, gunoi de grajd, cauciucuri) si cu nerespectarea regulamentului privind stabilirea unor masuri pentru gospodarirea comunei mihai eminescu, aprobat prin h.c.l. nr 26/12.03.2018 atrage majorarea considerabila a taxei de salubrizare (DUBLAREA SAU TRIPLAREA VALORII ACESTEIA)!!!
In cazul in care nu se vor depozita deseurile in mod selectiv, cantitatea acestora va creste, iar cu cat este mai mare cantitatea de deseuri la nivelul comunei, cu atat va fi mai mare pretul serviciului de salubrizare.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Horoscopul săptămânii 15– 21.07.2019
Bancul săptămânii: Întrebarea poliţistului
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Lumea lu' Rotundu: O afacere de viitor
Răsturnare de situaţie în dosarul penal DNA vs. Zaharia/Rădeanu
Ioan Rotundu
Laura Codruța Kovesi, la BBC, despre șefia Parchetului European:
Această candidatură e importantă pentru întreg sistemul judiciar din România
Cazul cu angajări fictive Dragnea/Teleorman tras la indigo la APIA Botoşani
Ioan Rotundu
Lacul lui Eminescu de la Ipoteşti a dispărut... sub păpuriş
Dinamica economiei: Produse traditionale din carne
Lumea lu Rotundu Destainuirile unui politician
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog