Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Politică
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
3877
De la 07 Ianuarie 2003
104750744

Primăria Mihai Eminescu: Comunicat de presă

  • 27 September 2021, 18:44
ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR

Prin prezentul comunicat, Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștința locuitorilor comunei că UAT Mihai Eminescu funcționează doar din veniturile proprii, adică din banii încasați la Bugetul local, fapt ce înseamnă că derularea activității acesteia și obligațiile de plată pe care aceasta le are, sunt direct influiențate de încasările contribuabililor atât persoane fizice cât și juridice.
O altă situație pe care primăria comunei ține să o aducă la cunostința locuitorilor, este neplata de către populație și agenți economici a taxei de salubrizare.
Primăria a investit, din bugetul local, în realizarea platformelor cât și pentru achiziționarea containerelor pentru selectarea deșeurilor, însă nu toți cetățenii se conformează în depozitarea corectă a deșeurilor, astfel că depozitarea în mod necorespunzător ( depozitarea materialelor de construcție, textile, vegetale, gunoi de grajd) și nerespectarea regulamentului privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea comunei Mihai Eminescu, aprobat prin HCL NR. 26/12.03.20218 atrage majorarea taxei de salubrizare ( dublarea sau triplarea valorii acesteia).
În cazul în care nu se vor depozita deșeurile în mod selectiv, cantitatea acestora va crește, iar cu cât este mai mare cantitatea de deșeuri la nivelul comunei, cu atât va fi mai mare prețul serviciului de salubrizare.
Rugăm pe această cale ca toți cetățenii să achite sumele datorate Bugetului local pentru buna funcționare a Instituției precum și pentru continuarea realizarii investițiilor în comună.


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


În atenţia primarului comunei Băluşeni şi a directorului APM
Ioan Rotundu
Impostorul Şoptică şi-a primit „arginţii” trădării
Ioan Rotundu
Congresul liberalilor socialişti şi troglodiţii
Ioan Rotundu
Strategia lui preşedintelui Iohannis şi pionul otrăvit Cioloş
Ioan Rotundu
Horoscopul săptămânii 27.09 – 3.10.2021
Bancul săptămânii: Ameninţare matrimonială
Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Toate calculele politice înaintea moțiunii de cenzură.
Ce scenarii se vehiculează și cum schimbă PSD regulile jocului
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă