Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Învăţământ
Sport
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Publicitate
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17023
De la 07 Ianuarie 2003
122902672

Primele note de 10 de la „Dansez pentru tine”

  • 30 March 2008, 23:00
Vineri seara, spectacolul a facut legea la Pro Tv. Notele de 10 au curs, iar dansurile si costumele au fost mai spectaculoase ca niciodata, pentru ca perechile aflate in competitie au cucerit prin tango si dansuri populare internationale. Astfel, in ringul visurilor s-au perindat mexicani, africani, vietnamezi, chinezi, cowboy intr-un spectacol total care a lasat cu gura cascata membrii juriului si a cucerit o tara intreaga. La nivelul intregii populatii a Romaniei, in minutul de aur al emisiunii, 22.24, Pro Tv a fost urmarit de peste 2 milioane de telespectatori, inregistrand pe publicul din mediul urban o audienta de 13,1 puncte de rating si 31,4 cota de piata. Timp de mai bine de 4 ore si jumatate de direct, Pro Tv a fost lider detasat de audienta, cu o medie de audienta de 8,5 puncte de rating si 23,6 cota de piata, fata de Antena 1 care a inregistrat de 3 ori mai putin, mai precis 2,9 puncte si 7,9 procente din cota de piata pe intreg publicul din mediul urban.
Vineri seara s-au dat primele note de 10, trei dintre perechile din concurs luand 10 pe linie, de la toti cei 5 membri ai juriului. Nici macar Mihai Petre nu a putut sa se abtina de la a da nota maxima perechilor Laura Cosoi si Bogdan Boanta, Andreea Balan si Petrisor si Alex si Cristina (foto). Chiar daca vineri Mihai Petre si-a aniversat ziua de nastere, iar concurentii si orchestra i-au cantat „La multi ani!” in direct, el garanteaza ca notele de 10 nu le-a dat pentru ca a fost zi de sarbatoare, ci pentru ca perechile chiar au meritat nota maxima.
Laura Cosoi si Bogdan Boanta au incheiat seara de vineri ca „regii junglei” pe care i-au interpretat in ring, mai precis au fost pe primul loc in clasament, urmati la foarte mica diferenta de „mexicanii” Andreea Balan si Petrisor Ruge. Chiar daca toata lumea a vibrat pe ritmuri africane, mexicane, vietnameze, americane sau hawaiane, au existat doua perechi care au incheiat seara magica de vineri in lacrimi. Delia si Cristina impreuna cu partenerii lor de dans au aflat ca sunt pentru a treia oara condamnati la duel. De data aceasta, pentru ca fiecare dintre perechi a pierdut deja un duel, vinerea viitoare oricare dintre perechi va pierde duelul va iesi automat din competitie. Ambele perechi au repetat foarte mult pentru a putea face fata maratonului de dansuri din fiecare editie si s-au atasat nespus de copiii pentru care lupta. Cu toate acestea, pentru una dintre perechi este ultima saptamana in concurs, ultimele zile de stat cu „fratiorul mai mic” si ultima sansa de a putea sa implineasca visul unui copil si sa readuca zambetul pe chipul lui.
Cristina si Mihai lupta pentru ca micutul Robert, orfan si foarte talentat la muzica sa aiba parte de sansa de a studia mai departe la Liceul de Arta pe care l-a inceput. Bunicii lui fac sacrificii enorme ca sa-l poata tine in scoala si zi de zi se lupta cu gandul ca nepotul lor fara mama si tata, ar putea intr-o zi sa nu mai poata merge la scoala care este singurul loc care-i poate asigura un viitor asa cum merita. Telespectatorii Pro Tv il pot ajuta pe Robert sa-si continuie studiile si sa nu ramana pe drumuri votand la 1776 cu numele Cristina sau Mihai sau sunand la telefonul 0900760601.
Exoticii Delia si Ionut Paval au ajuns din nou la duel, chiar daca au avut dansuri spectaculoase in care Ionut a facut jocuri periculoase cu focul. Ei doi danseaza pentru Raul Neculai, micutul care s-a nascut fara manuta dreapta. Este un copil talentat la pictura care cucereste pe toata lumea cu optimismul si zambetul sau. Ei viseaza sa-i poata oferi lui Raul o proteza pentru manuta lui dreapta, ca sa nu se mai chinuie si sa nu mai fie privit ciudat de catre alti copii. Telespectatorii care vor ca Raul sa devina un mare pictor si sa aiba parte si el de o proteza pentru manuta dreapta pot vota prin SMS la 1776 cu textul Delia sau Ionut sau pot suna la 0900760602.
Dupa o seara plina de dansuri pitoresti, de note de 10, de un dans tribal executat de Cabral si Daiana Anghel din partea revistei The ONE pentru un copilas sarman si de un duet spectaculos al lui Stefan Banica Jr. cu Bodo, telespectatorii asteapta cu sufletul la gura o noua edtitie a emisiunii „Dansez pentru tine”. Show-ul de vinerea viitoare se anunta a fi si mai spectaculos, pentru ca una dintre perechi va fi eliminata de catre telespectatori, iar restul vor cuceri asistenta pe ritmuri de latino si quick-step. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Femeile pesediste îşi vor ataca, fără scrupule şi milă, adversarii
Ministrul Adomniţei a răstignit DJT, lăsând-o fără bani
Femeia de serviciu mai presus de Văcăroiu ori Ştefan Baban
Când inteligenţa se opreşte în gardul raţiunii
Ioan Rotundu
Deputatul Buhăianu se ia de fostul şef
Plouă cu bani guvernamentali şi la Botoşani
Comentariul comentariilor (LXXXVII)
(Ioan Rotundu)
Păţania preotului fustangiu
Horoscop
Ajutaţi-l pe Dragoş!
Vinde avantajos un apartament
Mai puţină birocraţie...
Program TELE’M Botoşani, luni, 31 martie
Crosul Jandarmeriei s-a bucurat de o amplă participare
Unii îşi rup oasele la muncă, iar alţi le fură agoniseala
Lacom după băutură, a încurcat sticlele
Ziarişti neaveniţi atacă Ipoteştii
„Avem trei candidaţi de primari cu mari şanse”
Arestaţi-l pe Dumnezeu!
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog