Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
12627
De la 07 Ianuarie 2003
122898276

Prognoza meteo pentru joi si vineri

  • 14 May 2014, 23:00
Joi, vremea se va mentine in general instabila si racoroasa in cea mai mare parte a tarii, informeaza Mediafax. Mai ales ziua, innorarile vor fi temporar accentuate si vor fi averse si descarcari electrice in vestul, sud-vestul, centrul si nordul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni. Cantitatile de apa vor mai depasi 20...25 l/mp local la munte, precum si in Moldova, Transilvania, Crisana, Banat, vestul si nordul Olteniei si izolat in rest.
Vantul va avea intensificari in majoritatea zonelor, cu precadere in cursul zilei. In zona montana inalta, trecator, vor fi precipitatii mixte. Temperaturile maxime vor fi de la 10 grade in Oltenia pana la 23 de grade in Dobrogea, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 13 grade.
La Bucuresti, vremea va fi racoroasa. Cerul va avea innorari si trecator, mai ales dupa-amiaza, vor mai fi averse, posibil insotite de descarcari electrice, iar vantul va intensificari temporare. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima in jur de 6 grade.
Vineri, vremea se va mentine racoroasa. Cerul va fi temporar noros si va mai ploua, pe arii relativ extinse in zona de munte, precum si in partea de sud si sud-vest a teritoriului, unde izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate. In restul teritoriului, ploile se vor semnala pe spatii mai restranse si vor fi in general slabe cantitativ.
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari ziua in Banat, regiunile estice, sud-estice si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade.
Agentia de stiri HitNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscopul zilei
Bancul zilei: Lecţie de credinţă
„Echipaj de pompieri” – concurs destinat copiilor cu CES
Petru Bogatu: Hess, Rogozin, duba şi misterele lunii mai
Ponta: managerii cu liderii sindicali, o sa puna Posta pe butuci
Perchezitii la 49 de sucursale Omniasig
uane Butcher: Joe Biden vine si pentru continuarea combaterii coruptiei, e pacat ca progresele "sa se piarda"
Legislatia UE care a determinat Romania sa blocheze spatiul aerian petru Rogozin
Serghei Lavrov: Ucraina este in pragul unui razboi civil
Seminarul Național de AIKIDO AIKIKAI la Botoşani
PSD: Guvernul Ponta repară nedreptățile regimului Băsescu-Boc (P)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog