Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23097
De la 07 Ianuarie 2003
122908746

Prognoza meteo pentru miercuri si joi

  • 27 September 2016, 23:00
Vremea va fi predominant frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, exceptand indeosebi primele ore ale zilei cand in zonele joase de relief se va semnala nebulozitate joasa si ceata, local in centrul si estul tarii si pe arii restranse in sud si nord-vest, informeaza Mediafax citand ANM.
In tara
Vremea va fi predominant frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, exceptand indeosebi primele ore ale zilei cand in zonele joase de relief se va semnala nebulozitate joasa si ceata, local in centrul si estul tarii si pe arii restranse in sud si nord-vest. Seara si noaptea, cerul se va innora treptat in regiunile nordice, nord-estice si centrale, dar numai izolat vor fi posibile ploi slabe in extremitatea de nord a teritoriului si pe spatii mici, in zonele joase de relief va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 15 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 grade in depresiuni si 14 grade pe litoral.
Bucuresti
Vremea va fi frumoasa, iar regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru sfarsitul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, dar in orele diminetilor si pe parcursul noptii va fi mai ridicata probabilitatea de aparitie a norilor de nivel jos sau a cetii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 8...10 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.
Joi
In tara
Vremea se va mentine predominant frumoasa si se va incalzi usor fata de ziua precedenta. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare mai ales ziua in regiunile nordice, centrale si partial in cele estice, unde numai izolat, cu precadere la munte, este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, iar trecator si pe spatii mici si in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 3 si 16 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, pe arii restranse se va semnala ceata.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Emoţia… soţului
Horoscopul zilei de 28.09.2016
DNA cere incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a deputatului PMP Adrian Gurzau,
finul Elenei Udrea, acuzat de trafic de influenta
Deputatii din Comisia de munca au majorat valoarea tichetului de masa pana la 15 lei
Hilary Clinton a cîștigat puncte importante după prima dezbatere electorală
Rusia nu mai crede in dialogul cu SUA si a optat pentru razboiul total in Siria -
Ministrul Agriculturii, ingrijorat de mancarea aruncata la gunoi:
Se spunea ca singura solutie de a reduce consumul de combustibil este sa creasca pretul, probabil ca la asta se va ajunge si la alimente
Replica lui Iohannis, dupa ce Tariceanu i-a cerut garantii ca va respecta votul romanilor cand va numi premierul:
"Nu am ce garantii sa ii dau. Orice punere sub semnul intrebarii este o obraznicie politica"
Fenomen ciudat. Baroni gata sa lase mosia judetului, influenta locala si bugete generoase
pentru un loc in Parlament
Mihai Eminescu: Escrocherie sadea sau eroare de tehnoredactare?
Ioan Rotundu
Hienele penaliste îşi unesc forţele s-o devoreze pe Koveşi
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog