Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Mondene
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4173
De la 07 Ianuarie 2003
122889822

Prognoza meteo pentru weekend

  • 3 January 2014, 23:00
Sambata, vremea va fi calda pentru aceasta data in toate regiunile, dar cu precadere in cele vestice, la deal si la munte, relateaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 11 grade, mai ridicate in Dealurile de Vest pana in jur de 13 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 grade in depresiuni si 7...8 grade in Dealurile Banatului si ale Crisanei. Vor fi innorari mai persistente in zonele joase din centrul, estul si sud-estul tarii, unde local se va semnala ceata si izolat burnita, precum si in nord-vest, unde pe arii restranse va ploua slab. In restul teritoriului cerul va fi variabil la partial noros. Vantul va sufla slab si moderat.
LA BUCURESTI
Sambata, cerul va fi mai mult noros, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata, posibil asociata trecator cu burnita. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima va fi in jur de 4 grade, iar cea minima de -2...0 grade.
LA MUNTE
Vremea se va mentine, si sambata, mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in nordul Carpatilor Orientali unde trecator vor fi conditii de ploaie slaba. Vantul va sufla slab si moderat. In orele diminetii, pe vai si in depresiuni, izolat se va semnala ceata.
IN TARA
Vremea continua sa fie, si duminica, mai calda decat ar fi normal pentru inceputul lunii ianuarie, in special la deal si la munte si in regiunile vestice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 12 grade, usor mai ridicate in zona deluroasa din vest, iar cele minime se vor incadra intre -6 grade in depresiunile intramontane si 7...8 grade in Dealurile Banatului si ale Crisanei. Cerul va fi mai mult noros in vestul, nordul si partial centrul tarii, unde local va ploua slab, mai ales noaptea. In restul teritoriului vor fi innorari temporare, local se va semnala ceata si izolat burnita. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe crestele montane inalte.
LA MUNTE
Duminica, vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, cu innorari in Muntii Apuseni si in Carpatii Orientali unde, mai ales seara si noaptea, local va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate pe creste. Dimineata si noaptea pe vai si in depresiuni, izolat, va fi ceata.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Crăciunul, de la Bodiul la Voronin. Cel mai românesc an
2014 va fi al 22-lea an consecutiv de declin populaţional
scădem cu 1 român la fiecare 2 minute şi 15 secunde
NSA, foarte aproape de crearea unui sistem universal de decriptare
Fost lider PD Covasna bătut de un grup de tineri pentru ca nu ştie maghiara
Tuncay Ozturk sugerează că s-a căsătorit cu Andreea Marin
Peste o mie de candidaţi pe lista scurtă pentru prima colonie umană de pe Marte
Florin Ţurcanu vrea un Congres extraordinar al USL
pentru a decide candidatura lui Crin Antonescu la funcţia de presedinte al Romaniei
Cât au cheltuit si unde au călătorit românii de Revelion 2014
Cereri de amprentare a românilor şi bulgarilor care merg in Germania pentru indemnizaţii sociale
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog