Ingrediente: 1 piept de pui mai mare, 2 ouă, 2 linguri făină, 150g susan, 100ml ulei, sare, piper, boia. Preparare: Se taie pieptul de pui în 4 felii, care se bat cu ciocanul de şniţele până ajung la grosimea de 5 mm. Se condimentează fiecare bucată cu sare, piper şi boia. Bucăţile de carne se suprapun, se acoperă cu folie de bucătărie şi se pun la rece pentru 20 30 minute.
Se pune uleiul într-o tigaie şi se încinge bine. Fiecare felie de carne se trece prin făină, ou bătut şi apoi prin susan. Dacă nu s-a acoperit bine cu un strat uniform de susan, se mai bagă o dată în ou şi apoi iar în susan. Se prăjesc feliile astfel pregătite pe ambele părţi. Se scot pe hârtie absorbantă pentru a elimina surplusul de grăsime. Pofta buna!
Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea,
multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.
după ce-a stat un an de zile în Italia, cu voia primarului, portarul a fost pontat în concediu fără plată în tot acest timp, de la telefonul primarului s-a vorbit în Italia de zeci de milioane de leisătul de viaţa peninsulară, portarul a revenit la primărie pentru a fi promovat în funcţieaşa a ajuns un portar să facă ordine în împărţirea apartamentelor