Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Învăţământ
Sănătate
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
6649
De la 07 Ianuarie 2003
122866716

Puzderie de aspiranţi la şefia Botoşaniului

  • 2 May 2012, 23:00
În municipiul Botoşani, în cursa electorală au intrat nu mai puţin de opt candidaţi la funcţia de primar. Marţi la ora 24.00 a expirat termenul de depunere a candidaturilor la birourile electorale de circumscripţii şi la Biroul Electoral Judeţean.
Aspiranţii la fotoliul de primar al municipiului Botoşani sunt: actualul edil, Cătălin Flutur din partea Mişcării pentru Botoşani, Ovidiu Portariuc din partea Uniunii Social Liberale, Marius Cristescu din partea PP-DD, Vasile Bejan din partea Partidului Forţa Civică, Mihai Luca, din partea UNPR, Valeriu Apetrei de la PRM, Stelian Aivăncesei- independent şi Petru Mihăilă din partea Partidului Poporului- Legea Cojocaru (PP- LC).
În acest moment se ştie ecuaţia candidaţilor la preşedinţia Consiliului Judeţean Botoşani, după ce la ora marţi la ora 24.00 Mihai Ţâbuleac, s-a spus stop altor propuneri. Şapte botoşăneni, şefi de partide, îşi încearcă şansele în cursa electorală. Este vorba despre Mihai Ţâbuleac de la Mişcarea pentru Botoşani, Florin Ţurcanu, Uniunea Social Liberală, Liviu Câmpanu, UNPR, Dumitru Codreanu, PRM, Verginel Vacariu, PP-DD, Petrea Humelnicu, Forţa Civică, Florin Ciobanu, Partidul Poporului. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Ponta vine la Botoşani să vadă oile lui Florin Ţurcanu
Ministrul Sănătăţii este naşul de cununie al lui Florin Ţurcanu
Dan Diaconescu vine la Botoşani să testeze fidelitatea electoratului
35 de medici botoşăneni au cerut să profeseze în străinătate
6.700 de botoşăneni cu tumori maliugne
S-a finalizat evaluarea dosarelor pentru gradaţia de merit
Alţi directori de şcoli se pregătesc să părăsească funcţia
La un pas de nenorocire
Caricatura zilei
Horoscop
Bancul zilei: Fusul orar
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog