Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7994
De la 07 Ianuarie 2003
122868061

Răspunsul sfidător al Ministerului Finanţelor în scandalul ajutoarelor de minimis

  • 28 August 2013, 23:00
Ministerul Finantelor Publice nu a dat nici o explicatie oficiala referitoare la procedura defectuoasa de inscriere a proiectelor pentru obtinerea ajutorului de minimis pentru IMM-uri. In ciuda acuzatiilor de blat transmise miercuri de sute de aplicanti care nu s-au putut inregistra online, ministerul condus de Daniel Chitoiu a avut o singura pozitie publica: ii invita pe cei nemultumiti sa depuna petitii la Directia Generala Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate. Ironic, comunicatul postat pe site-ul ministerului ii atentioneaza pe cei interesati ca "Transmiterea gresita a petitiilor poate genera intarzieri in solutionarea acestora".
Reamintim ca Ministerul Finantelor a generat un scandal urias in rindul doritorilor de ajutor de minimis dupa ce site-ul pe care trebuiau inscrise proiectele a functionat defectuos. Sute de doritori nu si-au putut inregistra proiectele, site-ul fiind picat.
In plus, Ministerul a anuntat in jurul orei 13.00 ca sesiunea de depunere a proiectelor s-a incheiat, desi anuntul oficial preciza ca termenul-limita este ora 17.00.
Acuzele de blat intre responsabilii oficiali si firmele "agreate" au inceput sa curga, alimentate de opacitatea autoritatile si lipsa oricarei explicatii oficiale.
Comunicatul oficial al Ministerului Finantelor:
Ref: depunerea petitiilor privind derularea procedurii de inregistrare on-line a cererilor de acord pentru finantare in baza H.G. nr.274/2013, cu modificarile si completarile ulterioare.
Persoanele care doresc sa depuna sesizari cu privire la modul in care s-a desfasurat procedura de inregistrare on-line pentru accesarea fondurilor puse la dispozitie prin schema de minimis sunt invitate sa le transmita in atentia Directiei Generale Ajutor de Stat, Practici Neloiale si Preturi Reglementate.
Transmiterea gresita a petitiilor poate genera intarzieri in solutionarea acestora.
Agenţia de ştiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei: Dresoarea şi directorul de circ
Suliţa/Botoşani: Drumul incompetenţei proiectantului Miriţă - Nimigean
Ioan Rotundu
Politica ipocriziei sănătăţi noastre la Spitalul judeţean
Un nou magazin la Uvertura Mall
Începe tabăra de vară în domeniul situaţiilor de urgenţă
Guvernul aprobă exploatarea perimetrului Roşia Montana
Guvernul a aprobat Ordonanţa de încasarea impozitelor agricole de Primarii
Merkel: Grecia nu ar fi trebuit să fie primită niciodată în zona euro
Băsescu nu acceptă intervenţii din afara României care să ne spună cum să ne organizam administrativ-teritorial
Marea răfuială a lui Portariuc
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog