Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Publicitate
Caricaturi
Remember
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi:
11862
De la 07 Ianuarie 2003
108428710

Respect pe roţi

  • 22 July 2011, 23:00
Tineretul National Liberal Botosani, impreuna cu Organizatia Municipala a Partidului National Liberal Botosani, au organizat vineri, 22 iulie 2011, un eveniment pe 2 roti - “Marsul Respectului”- adresat tuturor botosanenilor care detin biciclete si motociclete.
Obiectivul principal al acestui eveniment a fost de a-i determina pe conducatorii auto sa-i respecte si pe ceilalti participanti la trafic, si in acelasi timp de a convinge autoritatile locale de importanta amenajarii pistelor speciale pentru biciclisti. Dorim sa promovam mersul pe 2 roti, deoarece este un mijloc de deplasare eficient, sanatos, avand in vedere traficul aglomerat din Botosani .
TNL Botosani isi doreste o continuitate a acestor actiuni cu teme sportive la care sa participe botosanenii si in perioada urmatoare. Alături de noi în această iniţiativă ne-au sustinut : Primăria Botoşani, Poliţia Botoşani , Jandarmeria Botosani , ISU Botosani dar şi societatea comerciala Ecoenergy Engineering.
BIROUL DE PRESA TNL BOTOSANI

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zilei
Caricatura zilei
Fabrica de zahar Bucecea - video
Probleme cu numirea şefului la Finanţe
Ioan Rotundu
Grupurile de presiune din PSD
Ioan Rotundu
Pătlăgele tocate
Scormonitorii pământului
Bătăuşul satului - video
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă