Ingrediente: 800 de grame de aripi, 2 rosii, 2 cepe, 1 capatina de usturoi, 1 manunchi de patrunjel, 1 lingura de faina, sare si piper, 2 pahare cu supa de pasare sau apa, 5 cartofi.
Mod de preparare: Prajeste aripile condimentate cu sare si piper in ulei pana se rumenesc bine. Scoate aripile si punele deoparte.
Scoate jumatate din ulei din cratita si adauga usturoiul curatat si taiat in felii, asa si rosiile si cepele taiate. Asezoneaza. Cand este calita adauga faina si amesteca bine. Dupa aceea incorporeaza supa, probeaza de sare si adauga aripile.
Lasa la fiert citeva minute. In continuare, adauga patrunjelul tocat si opreste focul. Cartofii ii curatam si iitaiem in rondele de cca 1/2 centimetru, apoi ii prajim in ulei fierbinte. Punem carnea in mijloc si cartofii imprejur.
Pofta buna!