Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Sănătate
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15417
De la 07 Ianuarie 2003
122901066

Reţeta zilei: Ouă coapte în chiflă

  • 31 March 2016, 23:00
Ingrediente: 50 g unt, 100 g cremă de brânză, sare grunjoasă, pachet piper, 8 bucati ouă, cimbru uscat şi măcinat, 4 bucati chifle cu susan.
Preparare: Se taie chiflele şi li se scoate miezul. Separat, se amestecă untul cu crema de brânză şi cu sare. Cu această compoziţie se ung chiflele şi se aşază apoi în tava tapetată cu hârtie pentru copt.
Se sparg ouăle şi se pun câte două în fiecare chiflă. Se presară sare şi piper şi se bagă în cuptor la 150°C.. Se lasă aproximativ 15 minute, până se coc ouăle şi, spre final, se presară cimbru uscat şi măcinat. Se servesc atât la micul dejun, cât şi ca aperitive calde.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Cum se depistează nebunul
Horoscopul zilei de 1.04.2016
Botoşani: Judecătoarea dorohoiană Carmen Abdulaki acuzată de corupţie
Ioan Rotundu
Ministrul energiei: Romania are peste 100.000 de gospodarii neelectrificate
Dragnea vrea un ghid pentru primari: "ce pot face si ce num pentru ca peste ani sa nu fie luati la intrebari"
"Am fost foarte afectata de imaginea Olgutei Vasilescu in catuse"/ "Nu sustinem schimbarea lui Tariceanu"
Dieta vegetariana modifica ADN-ul uman, de-a lungul generatiilor,
crescand riscul de cancer si boli cardiovasculare - studiu
Sebastian Ghita, din nou la DNA Ploiesti:
Inca nu am inteles cine, cum, scoate informatiile din dosare
Obliga distribuitorii de energie sa acorde despagubiri utilizatorilor de retea
Declaratie neobisnuita a armatei Turciei:
Statul Major neaga orice zvon legat de o lovitura de stat
Ministrul Agriculturii: Romania, o piata de mana a 10-a unde se aduc produse din strainatate expirate
Salamul se spala cu otet si se pune iar in vanzare, se schimba saramura la branza si se baga din nou la vanzare
Tigari ascunse depistate de câinele politist Nafaxa
Generozitatea lui Zmău vecină cu ignoranţa
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog