Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
23598
De la 07 Ianuarie 2003
122909247

Roxana Ciuhulescu vorbeşte despre maternitate

  • 26 March 2008, 23:00
La scurt timp de la naşterea fetiţei sale, Roxana Ciuhulescu vine la ”Ce se întâmplă, doctore?” în ediţia de sâmbătă, 29 martie, difuzată la Pro Tv de la ora 17.15. Prezentă pentru prima dată într-o emisiune de televiziune de când a devenit mămică, Roxana vorbeşte în exclusivitate la ”Ce se întâmplă, doctore?” despre sarcină, bucuria maternităţii şi despre cum i-a schimbat Ana Cleopatra viaţa.
Telespectatorii Pro Tv vor putea urmări în premieră imagini cu Roxana în ipostaza de mămică şi vor vedea cum a învăţat vedeta Pro Tv să schimbe scutece sau să-i facă baie micuţei de numai o lună. Şi tot în premieră la ”Ce se întâmplă, doctore?”, Roxana povesteşte de ce s-a hotărât să-şi boteze fetiţa Ana Cleopatra, cum a reuşit, la doar o lună de la naştere, să slăbească 16 kilograme şi ce dietă ţine pentru a da jos şi cele 8 kilograme care o mai despart de silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată.
Alături de Roxana, alte mămici celebre cu cariere de invidiat vin în studioul Oanei Cuzino pentru a dezvălui poveştile lor de succes. De la ora 17.15, la Pro Tv, telespectatorii au întâlnire cu Mariana Dănescu, actriţa din serialul ”La Bloc”, dar şi cu Lavinia Şandru, care mărturiseşte pentru prima dată că sportul care o relaxează cel mai mult este tirul cu arcul, pe care îl practică la un club din Bucureşti. Anca Parghel a acceptat sa vorbească în premieră la ”Ce se intâmplă, doctore?” despre cum a reuşit să învingă cancerul. Celebra cântăreaţă i-a dezvăluit Oanei că a trecut prin experienţa traumatizantă a cancerului la sân şi le împărtăşeşte celor de acasă povestea sa de învingătoare în lupta cu această boală necruţătoare.
Norica Nicolai, însoţită de fetiţa ei Delia, de 13 ani, vine la ”Ce se intâmplă, doctore?” pe 29 martie pentru a se alătura celorlalte femei de succes. Norica i-a mărturisit Oanei că este o susţinătoare a operaţiilor estetice, chiar dacă ea nu a suferit nicio intervenţie de acest gen, şi că este perocupată de înfrumuseţare. Peste problemele pe care le întâmpină zi de zi, politicianul român a declarat că trece printr-o metodă care funcţionează de ani de zile: familia, cumpărăturile, combinate cu masajul şi mersul la coafor. Chiar daca mama isi doreste ca fiica ei sa intre in politica, dar intr-o lume mai buna, la rândul sau, Delia, fetiţa Noricăi Nicolai, a mărturisit că atunci când va fi mare va face orice în afară de politică, pentru că are un politician în casă şi ştie cât de greu este pentru o femeie să meargă pe acest drum.
Şi tot sâmbătă, după ce în ediţia de săptămâna trecută a fost eliminat primul concurent de la ”Poftiţi la slăbit!”, Oana Cuzino anunţă care sunt noii nominalizaţi pentru eliminarea din competiţia cu kilogramele. (Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Tiprigan îl şantajează pe primarul Flutur
Profesori care se umilesc şi-şi caldă demnitatea în picioare
(E)vanghelizarea primăriilor
Ioan Rotundu
Amendaţi pentru consum de alcool şi tulburarea liniştii publice
Luptătorii Ninja din “Raven” îşi caută răzbunarea
Legendele Hollywood-ului sunt la Pro Cinema
Comentariul comentariilor (LXXXIV)
(Ioan Rotundu)
Bătut de carabinieri şi arestat la domiciliu fără probe
Proteste româneşti împotriva stemei revizioniste la Covasna
Romanii, stigmatizaţi la Londra
De ce nu mai vor românii canadieni să se întoarcă în România
Adeverinţă de conformitate pentru români din Italia
Românii din Bucovina îşi comemorează martirii ucişi de regimul stalinist
Basarabenii ar putea trece Prutul fără vize
Sub blestemul miturilor
Micuţul Robert a întâlnit-o pe Sofia Vicoveanca
Paradisul rusesc
Horoscop
Program TELE'M Botoşani, joi, 27 noiembrie
Este stundentă şi vrea să muncească... chiar şi pe gratis
Lupul moralist, oamenii politici şi DNA-ul
Definiţia parlamentarului dată de senatorul Ţâbuleac
Muzeul de Etnografie rămâne în chirie
proprietarul Mihalcea are şi clădirea şi banii
Parlamentarii vor să împartă judeţul în colegii, dar nu ştiu câte
O nouă găselniţă a la Egner: aglomerarea urbană
Cere preoţilor să se auto-exorcizeze de satana politică
Nu s-au înţeles de la semnul electoral
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog