Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
15133
De la 07 Ianuarie 2003
122900782

Rușine Portariuc, rușine PSD!

  • 26 April 2012, 23:00
In timp ce Portariuc cere contracandidaților semnarea unui angajament privind combaterea mitei electorale, el imparte mii de pachete de alimente botoșănenilor Cinci microbuze de cozonaci au fost impărțite in aceste zile in Botosani de către Ovidiu Portariuc si echipe de pesediști Mai mulți oameni ne-au trimis fotografii de la acțiunile candidatului USL Pe baza angajamentului propriu, cerem retragerea lui Portariuc din cursa electorală.
Demagogia, minciuna și fățărnicia sunt politică de partid la PSD. Altfel n-am putea caracteriza acțiunile din ultimele zile ale candidatului USL la primăria Municipiului Botoșani.
Pentru a ciștiga puncte in lupta electorală, candidatul Ovidiu Portariuc a lansat ieri un angajament semnat prin care invită pe ceilalţi competitori la combaterea mitei electorale in municipiul Botoșani. Pină aici, nimic care să iasă din normalitatea unui scrutin de bun simț. Doar că fațărnicia acestui candidat care se revendică ca făcind parte din generația nouă a politicii rominești arată că și-a insușit viclenia și practica tovarășilor Ion Iliescu si Adrian Năstase.
Acțiunea de imagine a acestui personaj se desfășoară in paralel cu o altă activitate care nu-i face cinste. In timp ce dimineața cere prin presă angajament privind combaterea mitei electorale, după-amiaza Ovidiu Portariuc imparte de zor pachete cu alimente cetățenilor din municipiul Botoșani. Nu mai puțin de cinci microbuze burdușite de cozonaci au fost impărțite in ultima perioadă in municipiul Botoșani de către Portariuc și echipe de pesediști.
Nemulțumiți de lipsa de bun simț a candidatului USL și jigniți de atitudinea sa, mai mulți botoșăneni ne-au trimis fotografii care arată explicit că acest personaj sinistru incearcă să ciștige voturile oamenilor nu prin proiecte, ci prin mită electorală.
Putem arăta, cu probe, că Ovidiu Portariuc a căzut in propria capcană și că, dacă iși asumă propriul angajament semnat, va fi obligat să se retragă din competiția electorală și din viața publică (punctul 8 din angajamentul semnat).
Așteptăm așadar ca domnul Portariuc să-și asume propriul angajament semnat și să-și anunte retragerea din cursa electorală altfel va fi urmărit de minciunea asumată prin propria semnătură. Pină atunci, din partea botoșănenilor si din partea Miscării pentru Botoșani transmitem acestui domn doar atit: "Să-ți fie rușine, Ovidiu Portariuc!"
Mișcarea pentru Botoșani

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Caricatura zileri
Bancul zilei: Filozofia dragostei
APIA Botoşani Comunicat de presă
Retrocedare măsluită la Ştefăneşti
Steagul dacic a fost ales ca mascota a echipei olimpice
China deschide o linie de credit de 10 mld. dolari pentru cooperarea cu Europa de Est
E greu sa ramanem pe drumul corect in an electoral
Tandemul cu Putin, la putere "pentru mult timp" in Rusia
Perceptia inechitatii economice la nivel mondial este in crestere
Unii il imping din spate pe Ponta sa devina premier acum
.ar fi un pas gresit
Comisia Europeana a prezentat bugetul UE pentru 2013
platile se ridica la 137,9 mld. de euro
Noul consilier municipal Costel Lupaşcu a depus jurămintul
Romulus Eram a dat cu flit liberalilor
Dorohoienii işi pot procura paşapoartele loco
Florin Egner supărat că este pus la plată pentru ciinele familiei
Botoşani: Medalie jubiliară pentru prefectul Cristian Roman
Căpuşele muşcă şi la Botoşani
Astăzi, Spitalul judeţean se judecă cu CAS Botoşani
Şomerii şi angajatorii se intilnesc astăzi la Bursă
Furtuna a lăsat in beznă mai multe localităţi
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog