Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Învăţământ
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Reportaje
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21524
De la 07 Ianuarie 2003
122881591

Sâmbăta accidentelor

  • 18 April 2010, 23:00
Sâmbătă la ora 01.00, A. ANA MARIA de 28 ani, din mun. Dorohoi, în timp ce conducea un autoturism marca SKODA OCTAVIA pe DC 83. pe raza comunei Hudeşti, în afara localităţii, pe relaţia Alba – Hudeşti, nu a adaptat viteza de deplasare pe un carosabil parţial umed, iar într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului, împrejurare în care autoturismul a intrat într-un cap de pod de pe sensul opus, apoi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţiei de mers.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui A. BOGDAN IULIAN de 28 ani, din mun. Dorohoi, jud. Botoşani, pasager al locului dreapta faţă, care a fost internat la Spitalul de urgenţe Botoşani pentru îngrijiri medicale. Conducătoarea auto A. ANA MARIA nu a suferit vătămări corporale şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Tot în aceeaşi zi, câteva ore mai târziu, la Gorbăneşti, A. Florea de 41 ani, din com. Durnesti, sat Guranda, jud. Botosani, în timp ce conducea o autoutilitară Dacia 1304, pe D.C. 28 A, în localitatea Vînători, com. Gorbăneşti a surprins şi accidentat pe B. Ecaterina de 42 ani, din satul Vânători, com. Gorbăneşti, care s-a angajat in traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure, coborând dintr-un autoturism care se afla oprit. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul de Urgenţă Botoşani, unde a fost internată pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
Din primele verificări s-a stabilit că vinovăţia aparţine victimei, care nu s-a asigurat la traversarea drumului. Şi în municipiul Botoşani, tot sâmbătă, o fată de 14 ani şi-a încheiat plimbarea pe role la spital. În jurul orelor 14:10, D. Gheorghe Claudiu de 33 ani, din com.Băluşeni, jud. Botoşani, în timp ce conducea o autoutilitară marca Fiat Ducato, pe str Armeană, din direcţia str.Petru Rareş către str.Dimitrie Negreanu, a surprins şi accidentat pe minora I.M. de 14 ani din mun. Botoşani care s-a angajat în traversarea străzii deplasându-se pe role, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorei care a fost internată la Spitalul de Pediatrie Botoşani pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. (Lavinia Preda)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Judecătorii l-au trimis pe Ţâbuleac la plimbare
Horoscop
Politica de cadre a conului Mişu
Bancul zilei: Donaţie către Polonia prietenă
Lucian Croitoru, consilierul guvernatorului BNR, “Dupa 20 de ani”
Primarul Flutur şi-a înscris numele în istoria arhitecturii botoşănene
Majorarea impozitelor când economia este în cădere, o măsură năstruşnică
Papa Benedict s-a întâlnit cu victimele abuzurilor sexuale ale preoţilor
"Sunt ruşinat şi întristat din cauza suferinţelor prin care aţi trecut"
Talibanii ar fi dispuşi "să negocieze sincer" cu Occidentul
Scenariul cel mai pesimist indică o încetinire cu 1-2% a creşterii economice a Europei
Program plin de activităţi pentru Părintele Patriarh Daniel în Spania
Rusia e vinovată de moartea lui Kaczynski
Vechea meteahnă a botoşănenilor, alcoolul la volan
Gropile de pe străzile municipiului dau dureri de cap
Capra – simbolul bogăţiei
Medical Mission va veni la Botoşani mai spre toamnă
Investigaţiile PET/CT vor fi gratuite
Năravul din fire, n-are lecuire: directorii de şcoli vor putea face politică
Mult e dulce şi liniştitoare titularizarea în învăţământ
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog