Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22113
De la 07 Ianuarie 2003
122882180

Scandal cu protest public între membrii familiei de ţigani Borcoi

  • Ioan Rotundu
  • 23 January 2021, 21:02
n seara zilei de miercuri, 13 ianuarie a.c. Victor Borcoi a venit special din Germania, unde patronează un bar în Hanovra, pentru a protesta public împotriva organelor de justiţie şi poliţie care nu vor să ancheteze denunţurile sale despre infracţiunile comise de către membrii familiei Borcoi, familie de ţigani de care aparţine.
Puţina presă prezentă la protest a consemnat evenimentul după cum s-a priceput fiecare reporter dar niciunul dintre ei n-a atins miezul problemei preferând să se aibă bine cu justiţia şi poliţia.
Despre Victor Borcoi, care se declară ţigan şi nu rom, s-a mai scris în Jurnalul în perioada când fiul său natural Cătălin Stavără, perceput şeful lumii interlope din Botoşani, devenise iubitul Ralucăi Stavără, fost Prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, împreună punând bazele unei grupări care patrona corupţia din justiţie şi poliţie. Acum şi Cătălin Stavără şi Raluca Stâncescu sunt după gratii pentru mai mulţi ani, Stavără în Penitenciarul Botoşani iar Stâncescu în Penitenciarul Rahova de lângă Bucureşti.
Pe timpul protestului Victor Borcoi a ţinut afişat o pancartă pe care erau scrise mai multe nume pe care el le considera a fi numele unor infractori periculoşi dar pe care poliţia şi justiţia îi ignoră. Să facem cunoştinţă cu cei a căror nume a figurat pe acea pancartă.
1. Cătălina Borcoi este fiica lui Victor Borcoi. Fata a stat o perioadă în Germania, cu tatăl, dar practica prostituţia. A intrat în contact cu un membru al lumii interlope din Braşov, un ţigan ungur căsători şi cu trei copii care a cum o foloseşte pentru prestaţii sexuale. Încercând să-şi recupereze fiica de la acest clan ţigănesc, Borcoi a ajuns la Braşov în vara anului trecut dar s-a ales cu o bătaie zdravănă din partea ţiganilor unguri. De precizat că în Botoşani, atunci când vine de la Braşov, Cătălina conduce o maşină de lux proprietatea firmei lui Costel Şoptică, actualul deputat având relaţii dubioase în interiorul lumii interlope din Botoşani, chiar proaspăta sa iubită mai tânără ca el cu vreo 30 de ani, este ţigancă din satul Iacobeni, comuna Dângeni.
2. Cătălin Stavără este fiul natural al lui Borcoi. O perioadă, Cătălin s-a plimbat prin Austria însoţit de soţia sa Anca şi tatăl său dar şi de Magda Todirică pe care a folosit-o pentru prestaţii sexuale. Un scandal iscat între tată şi fiu s-a soldat cu o anchetă a poliţiei austriece iar Victor Borcoi a suferit o condamnare de vreo doi ani, fiind nevoit să treacă în Germania. Revenit în Botoşani, Cătălin s-a cunoscut cu Raluca Stâncescu care îl cerceta pentru unele infracţiuni. Din anchetat a devenit iubitul Ralucăi şi au sfârşit amândoi după gratii.
3. Briana Stavără este fata lui Cătălin Stavără cu Anca Jijie pe când erau căsătoriţi iar Raluca Stâncescu nu intervenise în familia lor. Fata, acum la vrâsta de 13 ani, este crescută în familia de ţigani Stavără şi duce o viaţă extrem de periculoasă. Cătălin Stavără, din închisoare, a cerut în instanţă încredinţarea fetei iar magistraţii, foşti membri ai grupării fondată de cuplul Stavăr㠖 Stâncescu tergiversează soluţionarea dosarului din motive numai de ei ştiute.
4. Anca Jijie este fosta nevastă a lui Cătălin Stavără. . Fostul socru Victor Borcoi susţine că şi ea, câtă vreme s-a aflat în Austria cu Cătălin, a dus o viaţă controversată. Cert este că Anca a jucat un rol esenţial în a furniza procurorilor DNA probe despre infracţiunile comise de soţul său cu Raluca Stâncescu.
5. Magda Todirică este una dintre multele amante ale lui Cătălin Stavără pe care acesta le folosea şi pentru prestaţii sexuale. Magda a fost în Austria cu Anca şi Cătălin iar Borcoi susţine că a practicat prostituţia sub controlul lui Cătălin. Mai spune Borcoi că Magda şi Anca au colaborat cu poliţia austriacă pentru ca el să fie condamnat.
Ca să înţelegeţi mai bine relaţiile dintre membrii acestui clan ţigănesc amestecat cu români printre care şi deputatul PNL Costel Şoptică, redau mai jos, integral, textul protestului lui Victor Borcoi.

Scrisoare deschisa
In ziua de 13 Ianuarie 2021 am protestat din mai multe motive, pe care doresc sa vi le explic.
Fiica mea , Borcoi Catalina este manipulata si santajata de un tigan interlop, lingurar casatorit, tata a trei copii din Brasov, Marius Cengheri, care sta intr-un cartier de infractori si pesti in strada Carierei din Brasov, cartier mai nenorocit decat ghetourile din Parcul Tineretului din Botosani.
Acest Cengheri Marius a santajat-o pe fata mea,punand-o sa fure din locuinta mea si a nevestei mele din Germania 50.000 Euro si bijuterii , precum si sa vanda cele doua apartamente din Botosani, pentru a-si insusi aceste bunuri si bani. Aceste apartamente sunt cumparate de catre mine, fata mea neavand posibilitati sa cumpere asemenea imobile.
Aceste apartamente au fost cumparate pentru fata mea, eu si nevasta mea avand venituri lunare de 5600,00 Euro si nu doresc sa se foloseasca un profitor nenorocit de ele.
In viata mea nu am baut alcool , nu am fumat si nu m-am drogat, asa ca protestul facut a fost in deplinatatea facultatilor mintale. Doresc sa precizez, ca articolele din ziare , care au declarat ca am fost internat la psihiatrie nu sunt adevarate. Dupa protest am fost la sectia de politie unde am dat declaratii. dupa asemenea declaratii, conform procedurilor, un protestatar merge la spital , dar si la un control psihologic. Acesta a avut loc la Spitalul de psihiatrie. Dar nu am fost internat si nici declarat nebun sau dezechilibrat psihic.
Toata lumea vorbeste, inclusiv autoritatile imi spun ca fiica mea e majora si ca e stapana pe viata ei. Nu consider ca se pune problema asa, atata vreme cat stiu ca povesti de felul acesta se intampla tot la ordinea zilei. Nu mai departe de povestea Ralucai Stancescu, prim-procurorul judetului Botosani, pe care fiul meu natural, Catalin Stavara a "ametit-o" cu "iubirea" lui, pana cand femeia cu studii si functie , matura,majora a ajuns la puscarie pentru sase ani.
Eu nu pot sa astept pana fiica mea intra in puscarie, facand lucruri imorale si ilegale, pe care i le impune Cengheri sa le faca si deja le face, el stand in umbra si ea facand in fata aceste ilegalitati.
Catalin Stavara, nu s-a gandit ca a mai nenorocit si pe fata lui, Briana Stavara. Si pentru acest motiv am protestat. Am anuntat ca acest copil este psihic mutilat de situatia parintilor ei, Catalin Stavara si Anca Jijie, fosta prostituata in Austria in 2003.
Parintii sunt divortati si isi disputa acest copil, nepoata mea. De ce sa nu aiba nepoata mea aceste apartamente, decat sa ajunga in mana unui nenorocit ca Cengheri? Doresc sa particip la acest proces de castigare a custodiei copilului, deoarece acest copil a fost si la terapie psihologica, fiind demoralizata si depresiva.
Deoarece fiul meu, Stavara Catalin este la puscarie, acest copil a ramas in grija bunicii din partea tatalui, care locuieste pe Str. Humariei nr. 19 din Botosani, intr-o casa plina de gunoaie si o saracie lucie, cu sotul bunicii , Valentin Stavara , un infractor foarte cunoscut in Botosani si care acum e nebun si traieste prin bisericile din Botosani. In casa mai este un unchi bolnav psihic, Nastase Cristi si o matusa, Nastase Petronela, la fel de dezechilibrata mental ca si unchiul.
Deci acest copil, o fetita de 13 ani locuieste impreuna cu patru oameni nebuni.Eu doresc ca Protectia copilului sa se ocupe de acest caz si sa gaseasca o solutie ca acest copil sa traiasca sanatos , intr-un mediu propriu dezvoltarii ei normale.
Copilul acesta mai are de suferit si din cauza mamei ei, Anca Jiijie, care a luat-o in trecut cu ea in Elvetia. Acolo Anca Jijie a cunoscut un barbat afacerist, pe care l-a debarasat de sume mari de bani, poveste pe care a pus-o la cale impreuna cu tatal ei , Ion Jijie si cu fratii ei. Acum , din cauza banilor, se cearta intre ei.
Brian Stavara, nepoata mea, este marcata psihic pe viata de mediul acesta nociv in care a crescut si s-a dezvoltat. La bunicii din partea mamei nu poate sa stea, deoarece este mereu numita "tiganca", fiind nascuta din relatia cu un tata tigan. Cand mama ei , Anca Jijie se despartise de baiatul meu, Catalin Stavara a trebuit sa fie partasa la viata amoroasa pe care mama ei o ducea alaturi de noul ei partener de viata, Daniel Stancescu., un alt infractor periculos.
Acesta este si el un Loverboy, care nu a urmarit decat banii lui Anca Jijie, la fel cum Catalin Stavara a urmarit banii si pozitia Ralucai Stancescu sau cum Cengheri Marius urmareste sa profite de pe urma fiicei mele, Borcoi Catalina.
Pentru Informatii sunt de gasit la numarul de telefon 0049151 66152709. Va multumesc!
Cu stima
Victor Borcoi


Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Catrenul săptămânii
Ioan Mamaische
Bancul săptămânii: Pompierii şi morga
Horoscopul săptămânii 11 – 18.- 24.01.2021
240 2 Lumea lu Rotundu Ziua Unirii la Dorohoi
Dinamica economiei Legumicultorul Volentiru
Preacinstitul Tăriceanu calcă pe urmele lui Dragnea
Ioan Rotundu
Liberalii vor să-şi elimine şeful devenit nefolositor
Ioan Rotundu
Constantin din Prahova şi cretinismul antivaccinării
Ioan Rotundu
Cârdăşia politică Hunc㠖 Şoptică dezorganizează învăţământul botoşănean
Ioan Rotundu
Dosarul zilei: Masoneria şi Mica Unire
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog