Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
5707
De la 07 Ianuarie 2003
122891356

Scrisoare deschisă adresată cetăţenilor comunei Văculeşti

  • 16 April 2015, 23:00
Dragi cetateni,
Ca urmare a informatiilor false care au fost transmise catre dumneavoastra de actualul primar Ginga Sorin Marian, informare efectuata printr-un ziar realizat tot pe banii dumneavoastra, avand in vedere minciunile mult exagerate si atacurile nejustificate la adresa noastra, precum ca ne-am opune proiectelor de dezvoltare a comunei, va aducem la cunostinta urmatoarele:
Partidul National Liberal, copresedintii si consilierii sai, nu s-au opus si nu se vor pune niciodata proiectelor care vizeaza dezvoltarea acestei comune.
Montare de camere video la toate intersectiile din localitate nu este o prioritate, nu este necesara, in consecinta ne-am opus acestui proiect.
Cetatenii nu trebuie ”panditi” si ascultati ca in regimul trecut.
Avem 5 oameni angajati la paza cu care se cheltuie 1 miliard si 600 de milioane de lei pe an; si asa e prea mult. In mandatul trecut se asigura paza cu 800 milioane pe an. Are cine sa ne pazeasca.
Alocarea a vreo 5 miliarde in plus pentru primaria noua si baza sportiva nu era necesara, aceste proiecte trebuiau terminate cu banii prinsi in proiect.
Alocarea a sute de milioane pentru zile ale comunei, datini si obiceiuri, artificii, mese festive si alte distractii nu erau necesare.
Podul Ratos nu e finalizat. Din contra: e o bataie de joc la adresa cetatenilor care circula pe acel pod.
Asfaltul care traverseaza comuna nu e proiectul domnului primar, este un proiect realizat, depus, aprobat si finantat in mandatul domnului Vlas Iulian. Executia lui a fost defectuoasa in mandatul actualului primar.
Domnul primar era in excursii si se distra cand se efectua aceasta lucrare. La fel si baza sportiva din Saucenita.
Cel mai jalnic e ca domnul primar afirma peste tot ca a platit datorii ramase din mandatul trecut. Cea mai ‘infecta’ minciuna posibila. La preluarea mandatului nu existau datorii, din contra: erau intrati deja banii in cont pentru asfalt , erau proiecte finalizate ( ex: dispensar Saucenita, teren sport scoala, statii autobuz) si inca 4 proiecte in derulare. ( ex: gradinita program prelungit, reabilitare Camin Cultural, asfaltarea a doua bucati de drum: de la Scoala Saucenita spre sosea, de la Costas spre Sosea.)
Datoriile de care spune dumnealui, le-a facut chiar el in primele 6 luni de mandat. A cheltuit o gramada de bani pe mese festive, artificii, deplasari in SUA, China, Franta, Germania, si foarte multe excursii in tara.
Timp de 3 ani nu a pus o piatra pe drumurile comunale. Primim iluminat public cu ratia, ca in regimul comunist. Toate proiectele cu care se lauda sunt realizate, aprobate si finantate in mandatul trecut. Ele acum doar se finalizeaza, ceea ce este normal. In afara proiectului de montare a camerelor video in intersectii, actualul primar nu are niciun proiect realizat si nici nu are de gand sa faca vreunul, pentru ca nu are capacitatea necesara. Cand a realizat personal ca aceasta functie nu-l reprezinta, si-a angajat administator public, tot pe banii dumneavoastra, pentru a-i prelua sarcinile lasandu-i dumnealui mai mult timp liber sa faca ce se pricepe cel mai bine: sa se distreze.
In consiliul local nu i se opune nimeni. Dumnealui are majoritatea necesara pentru a-si trece proiectele deoarece domnii Damache Viorel, Diaconescu Constantin si Sofian Ionel au parasit partidele si oamenii care i-au ales si au trecut la PSD. Dumnealui face ce vrea, cat vrea, cand vrea, cum vrea si cu cine vrea.
Nu poate spune ca este blocat de Consiliul Local. Este o munciuna infecta. Cel mai grav lucru este ca il baga si pe Dumnezeu in minciunile sale, asta ca sa poata convinge mai usor comunitatea. Oare nu se gandeste ca va da socoteala pentru asta? Intotdeauna minciuna a avut picioare scurte. Noi si dumneavoastra am vazut deja ce poate si cu ce se ocupa domnul primar Ginga Sorin Marian. Nu ne mai poate convinge nici pe noi, nici pe dumneavoastra ca lucreaza in interesul cetateanului. Tot ce face, face in interes personal si de grup.
Aceasta este realitatea in comuna dupa 3 ani de mandat Ginga Sorin Marian. Suntem in urma cu 3 ani fata de altii si circulam mai prost ca in anii 50. Dar avem zile onomastice, zile ale comunei, distractii, chefuri, artificii, datini si obiceiuri, capre, caiuti, ursi si Duster la primarie pe care bineinteles il foloseste dumnealui doar in interes personal.
La fel s-au cheltuit si cei 150 de milioane alocati pentru ziua comunei pe o masa festiva care a fost servita in praznicarul Bisericii, la care au participat si persoane care nu aveau ce cauta acolo, jognind femeile care au pe inventar acel praznicar, fumand in bucataria praznicarului, folosind cuvinte vulgare, confundand acel loc cu un bar. Iar au servit masa unii din membrii PSD pe banii nostri, ai contribuabililor.
Asa se cheltuie banul public in localitatea noastra de catre administratia actuala.
Cu respect, consilier local Amarghioalei Radu.

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşani: Schelele de la Sf. Gheorghe, dovada istorică a incompetenţei
Bancul zilei: Olteanul în bazarul turcesc
Reţeta zilei: Gulaş de porc
Horoscopul zilei
Să nu fie de joi până mai apoi!
Seful Fiscului explica de ce nu a participat la audierile din Senat
Acele cazuri mediatizate, cum ca s-ar fi "inchis" afaceri pentru 2-3 lei gasiti in plus in casa, sunt pure inventii
Un senator vrea să cumpere tăcerea jurnaliştilor dându-le pensie specială
Averea celor mai bogati 200 de rusi a scazut cu 73 miliarde dolari
Vladimir Potanin devine cel mai bogat om din Rusia
Cristian Preda: Europarlamentarii PSD strang semnaturi sa inlocuiasca Realitatea TV cu Antena 3 la Parlamentul European
Alina Gorghiu: Vom depune motiune de cenzura in aceasta sesiune
nu am garantia ca va duce la picarea guvernului
Cine este Laura Stefan, castigatoarea premiului "Femeia curajoasa" decernat de Ambasada SUA?
8 parlamentari botoşăneni vor pensii nesimţite
Ioan Rotundu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog