Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
21595
De la 07 Ianuarie 2003
122907244

Sebastian Ghita, cel bântuit de spioni, vrea ministru al Comunicatiilor

  • 15 February 2015, 23:00
Deputatul Sebastian Ghita, membru al Comisiei Comisiei permanente comune a Parlamentului pentru exercitarea controlului asupra activitatii SRI, a declarat intr-un interviu difuzat sambata seara de B1TV ca este convins de faptul ca pe teritoriul tarii noastre actioneaza servicii de spionaj, "partenere sau inamice", care recruteaza in politica, justitie si in presa.
;b:Principalele declaratii ale lui Sebastian Ghita:;-b:
Ideea ca mogulii/ televiziunea/presa ia mintile oamenilor este una falsa, in opinia mea. (Dan Andronic: Ati luat bani de la Dorin Cocos?) Evident, nu! (despre situatia Elenei Udrea) Oricare ar fi raspunsul Inaltei Curti, imi pare rau pentru oricine ajunge in situatia asta.
Din 2005 incoace, Elena Udrea a fost aproape in fiecare zi o vedeta a politicii de Dambovita. Nu stiu daca a fost bine sau rau, daca a afectat-o aceasta expunere. Cred ca avut sprijin foarte mare si cred ca a avut destul de multi bani pe mana, mai ales intr-o perioada in care Romania nu prea avea bani.
Stiu si multi oameni politici din Romania care nu au acces la atatia bani, atata putere, atat de mult acces media.
Cred cu tarie ca pe teritoriul Romaniei actioneaza servicii de spionaj care recruteaza in politica, justitie si in presa.
(Andronic: Mai aveti o relatie cu Victor Ponta?) Da. Am o relatie buna, suntem prieteni. (despre deplasarea cu V.Ponta in Dubai) Era programata dinainte. Doar nu credeti ca a stat in discoteca cateva zile Victor Ponta. A fost la acea cursa.
Victor Ponta nu era sortit sa piarda, nu era sortit sa castige, era prea tanar. Cred ca ce l-a facut pe V. Ponta sa piarda este aceasta perceptie a alegatorilor ca era prea tanar.
(despre faptul ca este perceput ca o amenintare de mai multe figuri politice) Nu sunt deloc ocult. De foarte multe ori acestia pun situatii in care lor nu le-au iesit lucrurile cum trebuie pe seama unor succese de ale mele.
Am spus deschis ca viitorul partidului depinde si de desprinderea de Marian Vanghelie, pentru ca este agramat, ca este incult, pentru ca nu este capabil sa se inteleaga cu ceilalti oameni, pentru ca aduce in institutii oameni de calitate foarte proasta.
(Andronic: Mediafaxul lui Adrian Sarbu ati inceract sa il cumparati?) Niciodata. E o afacere care de muolt timp nu mai castiga bani.
(Despre partidul Progres Romania) Am incheiat aceasta etapa a vietii mele in zona economica.
Vreau sa fac in continuare politica din aceleasi motiv pentru care am intrat in politica. Societatea este prost condusa, este nevoie de o schimbare.
Vrem sa fim un partid progresist, de centru stanga, dar ceea ce ne defineste e ca noi consideram structrurile create dupa revolutie drept constructii conservatoare, ele doresc institutiile la fel ca inainte.
Apropo, cred ca gresim astazi zeificandu-l pe presedintele Iohannis. Nu ne prinde noua si nici dansului. Atat ii marim imaginea incat la sfarsit o sa ii cerem sa faca pe Dumnezeul pentru noi si o sa fim dezamagiti cand nu poate.
S-a contruit un nivel de control in societatea romaneasca, cel definit in ultimii ani ca fiind statul de drept, in justitie spre exemplu, la procuratura, la judecatori, la Inalta Curte si la Curtile de Apel. Acesti oameni au inchis cercul si nu mai avem nicio bresa politica printre ei.
Foarte multe redactii au unul doi jurnalistii de investigatii, nu sunt eu cel care le coordoneaza sau care beneficiaza. Nu stiu ce sa le raspund jurnalistilor care si ei ajung si ei in atentie la un moment dat devin agitati.
(Andronic: Ce post v-ati dori sa ocupati?) Daca nu reusim sa impingem inainte aceasta reorma a serviciilor din aministratia publica, mai devreme sau mai tarziu mi-as dori sa preiau functia de ministru al Comunicatiilor.
Potrivit postului de televiziune, interviul abordeaza subiecte precum relatia Ghita-Udrea, prietenia dintre Sebastian Ghita si Victor Ponta, culisele excursiei lui Ponta in Dubai, partidul pe care il lanseaza sau secretele demisiei lui George Maior.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Botoşani: Primarul care a rescris istoria postdecembristă a Darabaniului
Ruşinica Alinuţei
Ioan Rotundu
Reţeta zilei: Pârjoale marinate
Bancul zilei: Şmecherul şi inginera de sistem
Horoscopul zilei
Fuziunea filialelor PNL si PDL s-a facut sub presiune si ilegal
Lumea lu' Rotundu: Reconstituirea
Sebastian Ghita raspunde acuzatiilor Elenei Udrea
Nu a venit niciun ban de la Dorin Cocos sau de la vreo firma a dansului la Romania TV
Corina Cretu: E important ca Romania sa identifice mai bine domeniile expuse riscului de coruptie
Ministrul Câmpeanu, un mincinos inabil
Ioan Rotundu
Adevăratul contabil al păcatelor noastre nu-i Sf. Petru
Ioan Rotundu
Botoşani: Noile aventuri financiare ale baronului de Văculeşti
Analiza investitiilor austriece in Estul Europei: Petrom a fost un chilipir
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog