Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
13346
De la 07 Ianuarie 2003
122873413

Senatorul PNL Cristian Bodea despre Gelu Diaconu, seful ANAF

  • Stalin ar fi fost mandru de un asemenea asasin de chiaburi
  • 30 March 2015, 23:00
Senatorul PNL Cristian Bodea il critica dur pe seful ANAF, Gelu Diaconu, despre care afirma ca ar fi fost mandru si Stalin, denuntand actiuni "in stilul Gestapo" ale angajatilor Fiscului, "cu executii publice".
Intr-un comunicat intitulat "Rai, dar prosti!", senatorul liberal afirma ca, "dupa un an jumate de chinuri reformatoare, se trezi si ANAF-ul sa iasa la munca de jos. Dar nu oricum, ci in stilul GESTAPO! Adica, musai cu executii publice, sa vuiasca tara de harnicia lor disimulata. Doar gecile lungi de piele si mitralierele le mai lipseau perceptorilor porniti la lichidarea chiaburilor noului mileniu. Dar, nu e tarziu...".
Acesta afirma ca nu avea "mari asteptari de gandire de la un vames pus sef la ANAF de 'eminentul' Chitoiu".
"Daca mentorul lui a vandut PNL lui Ponta, doar pentru ca nasu' Rusanu sa ajunga sef la ASF pe un salariu de zeci de mii de euro, de ce sa ma mire ca smecherasul Gelu Diaconu a fugit la UNPR, doar ca sa ramana sef la perceptori? Dar, totusi, sa reusesti performanta de a institui teroarea in mediul de afaceri, e o dovada de geniu. Criminal! Stalin ar fi fost mandru de un asemenea asasin de chiaburi...", noteaza Cristian Bodea.
"Pe cand nationalizarea, Ponto?", il intreaba senatorul liberal pe primul ministru, pe care il acuza ca ii uraste "pe cei ce vor sa isi castige singuri painea in tara asta". "Te roade rau, ca nu stau si astia cu mana intinsa la o marire de salariu minim, nu?...", comenteaza Bodea.
Senatorul vorbeste si despre o "disimulare" in urma careia intreaga tara crede ca "suntem in criza pentru ca nu au dat unii sau altii bonuri de 3 lei, si nu pentru ca ministrul de Finante, mare amic al premierului, a luat spagi de milioane de euro!".
"Ideea de educare preventiva?! Un avertisment preliminar, cu termen de intrare in legalitate?! Prezumtia de nevinovatie sau neinformare?! Rahaturi! Seful ANAF nu are mama, nici tata! Nici mila! Doar target de stors bani pentru bugetutul lui Victoras... Gelu Diaconu is a rock!
Bine, mai comisari in geci de fas, sunteti ai drakului. Dar, de ce trebuie sa actionati ca niste prosti? V-au trecut in fisa postului ca nu aveti voie sa ganditi? Ca voi doar faceti plus cu minus si nu aveti voie sa aveti o viziune economica? Sau, la recrutare, singura intrebare a fost: "O vinzi si pe ma-ta, mah?". In loc de "Care este impactul inchiderii unui magazin asupra rentabilitatii afacerii si cum isi mai plateste 'mulsul' amenda?". Sau "Ce naiba facem cu atatia someri, dupa ce falimentam jumatate din micile afaceri din Romania?'", se mai arata in acest comunicat.
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Reţeta zilei: Musaca de miel
Bancul zilei: Diferenţă între angajaţi
Horoscopul zilei
D'ale Fiscului: Urzici confiscate, fast-food inchis pentru 90 de lei si 10.000 amenda pentru o sticla de palinca
Victor Ponta, intrebat despre excesele ANAF-ului
Daca exista abuzuri, vor fi sanctionate / Vad ca exista deja o fratie a evazionistilor
Atac la Codul de Procedura Penala. Cum vor sa-i scape cativa senatori PSD pe corupti de catuse, de arest si de mandatul de aducere
E oficial Guvernului roman sa retraga depagubirile acordate fratilor Micula
pentru ca sunt ajutor de stat ilegal. Romania, intre ciocan si nicovala
Consiliul Fiscal arata cartonasul rosu Codului Fiscal si de procedura
Botoşani/Vorniceni: Belelele primarului PSD se sparg în capul primarului PDL
Tragediile românilor de la Lunca și Fântâna Albă-comemorate la Darabani
Geo Dărăbăneanu
Pentru incompetenţa DLAF, nota de plată va fi achitată la anul
Ioan Rotundu
Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Moldovei, este anchetat de procurorii DNA
Un proiect de lege care ar permite functionarilor sa-si angajeze rudele a fost adoptat tacit de Senat
De ce să-ţi plăteşti taxele când ANAF e-n slujba fanarioţilor lui Vâlcov?
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog