Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
4994
De la 07 Ianuarie 2003
122890643
Sfârşit teribil pentru o adolescentă din Flămânzi

Ştrangulată de un amator de jocuri erotice!

  • * uilterior, asasinul, un italian de 41 de ani, i-a profant cadavrul!!!
  • 9 September 2013, 23:00
O adolescentă din Flămânzi, în vârstă de 18 ani, plecată în urmă cu doar câteva săptămâni în Italia, a avut parte de un sfârşit teribil, fiind strangulată, într-un motel, în urma unei partide de sex însoţită de jocuri erotice extreme.
Ca şi când acest lucru nu ar fi fost suficient, tânăra a fost abuzată sexual şi după moarte, apoi a fost abandonată, dezbrăcată în pielea goală, pe un câmp de porumb unde a fost găsită de un fermier. Din fericire, asasinul, un italian în vârstă de 41 de ani, a fost descoperit după la numai câteva ore de la comiterea abominabilei fapte, aflându-se în prezent după gratii în aşteptarea unei pedepse pe măsura crimei comise.
Născută la Botoşani, Lavinia Simona Ailoaiei stătea de fapt împreună cu mama e, în comuna Mihai Eminescu, dar, din motive numai de ea ştiute, în ultimul timp locuia mai mult la bunica ei din Flămânzi. În această localitate şi-a făcut de altfel şi mutaţia pe strada Ţarina din cartierul Poiana, conforma datelor din Buletinul de Identitate schimbat, culmea, pe 14 august 2013, deci cu mai puţin de o lună înainte de moartea ei.
Imediat după obţinerea noului act de identitate, tânăra, provenită dintr-o familie dezorganizată, conform afirmaţiilor unor vecini, a plecat în Italia, stabilindu-se în localitatea Arese, în apropiere de Milano, pentru a face rost de bani, se pare, într-un mod mai puţin ortodox. Deocamdată, anchetatorilor italieni nu le este clar dacă adolescenta se prostitua sau nu, cert fiind doar faptul că era contactată de diverşi bărbaţi pe Internet, mai exact pe un site de întâlniri, unde era cunoscută sub numele „Dora”.
Potrivit ziarului on-line La Repubblica.it, care, în ediţia din 8 septembrie a prezentat cazul pe larg, în noapte de 6/7 septembrie Lavinia Simona Ailoaiei s-a cazat împreună cu Andrea Pizzocolo, de 41 ani, la motelul Moon din Arsizio, fără să bănuiască faptul că acesta va fi bărbatul cu care va întreţine ultimele secvenţe intime din viaţa ei.
Se pare că relaţia sexuală consumată între contabilul Andrea Pizzocolo, tatăl unei fetiţe de 5 ani, şi adolescenta Lavinia Simona Ailoaiei, din Flămânzi, a luat curând o altă turnură, transformându-se într-o periculoasă partidă de sex extrem finalizată cu moartea fetei. Probabil că, pentru obţinerea unor senzaţii erotice deosebite, tânăra a acceptat să fie strangulată cu cleme de plastic înfăşurate în jurul gâtului, iar în momentul în care Pizzocolo şi-a dat seama că ceva nu este în regulă, fata era deja asfixiată şi pe moarte.
Stupefiant este faptul că, după deces, Andrea Pizzocolo a transportat corpul tinerei la un alt hotel, situat la marginea localităţii Lodi, unde, conform propriilor declaraţii, a întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul, încă nerăcit, al Laviniei. Apoi, i-a acoperit faţa cu un prosop alb şi a abandonat corpul, complet dezbrăcat, într-un câmp de porumb din apropiere, având încă înfăşurate în jurul gâtului clemele de material plastic.
După descoperirea cadavrului, de către un fermier local care a anunţat imediat poliţia, cercetările, conduse cu mână forte de procurorul Vincenzo Russo, au dus la identificarea rapidă a criminalului. După examinarea prosopului găsit, urmele i-au condis pe anchetatori la motelul Moon, unde au descoperit că Andrea Pizzocolo era un client fidel al locului, fiind văzut deseori acolo însoţit de diverse femei.
Arestat de poliţişti pe baza amprentelor şi a urmelor de păr şi de sânge găsite în baia motelului, italianul şi-a negat la început fapta, apoi a recunoscut totul. Pe lângă faptul că şi-a confirmat teribila faptă, finalizată cu întreţinerea de relaţii sexuale cu cadavrul tinerei, contabilul a indicat şi ghena de gunoi în care a aruncat poşeta, telefonul celular şi documentele fetei.
Deşi, iniţial, Andrea Pizzocolo a spus anchetatorilor că a încercat, fără succes, să îi despindă fetei clemele de pe gât, oamenii legii nu l-au crezut, acesta fiind acuzat de omor cu premeditare. Concluziile finale vor fi trase la începutul acestei săptămâni, după efectuarea necropsiei.
(Gabi Gomboş)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Horoscop
Bancul zolei: Ce este feneia?
„Înţelepciunea” lui Adrian Năstase faţă de protestatari
Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, anunţă modificări importante pentru medicii rezidenţi
Scafandru botoşănean în sprijinul colegilor din Iaşi
Cinci tone de furaje distruse într-un incendiu la Hudeşti
Muniţie de război găsită la Corlăteni şi Santa Mare
Vizita Patriarhului KGB la Chișinău
Reducerea cu 3% a CAS are un impact negativ de aproape trei miliarde de lei
Preţul ipocriziei lor îl vor plăti noi
Ioan Rotundu
Juristul care-şi terorizează soacra
Ioan Rotundu
Pâinea la control
Dorohoi: Luptător la Stalingrad sărbătorit la 102 ani
Omul de afaceri Nicu Catan㠖 cetăţean de onoare al Voronei
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog