Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
7896
De la 07 Ianuarie 2003
122867963

Şoferiţa criminală cu minte de piţipoancă

  • „sunt agresivă şi în pat şi la volan”
  • 10 September 2008, 23:00
Procurorul Gheorghe Constantinoiu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, a finalizat rechizitoriul privind urmărirea penală a Vioricăi R., din Brăila, cercetată pentru săvârşirea unui accident rutier pe DN 22 B, în timp ce conducea un autoturism Daewoo Matiz, pe direcţia de mers Brăila-Galaţi-Dig, la data de 29 octrombrie 2007. Pe sens opus, către Brăila, circula cu acelaşi tip de maşină Simona U., iar pasageri erau Nicoleta D., Marian I. şi Ovidiu I.. Din cercetări, s-a stabilit că la ora respectivă vizibilitatea era bună, iar carosabilul era uscat şi fără denivelări.
În apropierea km 0+220 m a DN 22 B, unde se face o uşoară curbă spre dreapta, din neatenţie, maşina condusă de Viorica R., care circula pe banda a doua, a pătruns pe contrasens. Şoferiţa Simona Ungureanu a fost surprinsă de manevră şi nemaiputând evita impactul a intrat în coliziune frontală cu celălalt Matiz. Patru victime Toţi cei aflaţi în cele două maşini au fost accidentaţi şi au avut nevoie de mai multe zile de îngrijire medicală.
Fiind audiată, Viorica R. a declarat că se deplasa pe banda a II-a pe DN 22 B cu autoturismul şi a avut impact cu un alt autoturism ce venea din sens contrar, dar nu poate da alte amănunte, deoarece a suferit o "amnezie" ea fiind in general "agresiva si la volan si in pat"?!. Astfel procurorul Constantinoiu a decis ca Viorica R. să fie trimisă în judecată pentru săvârşirea accidentului rutier în urma căruia au fost vătămări corporale a patru persoane, infracţiuni prevăzute de articolul 184 al.1 şi 3 cod penal şi articol 184 al. 2 şi 4 cod penal cu aplicarea art.33 litera.a cod penal.
Am citit aceasta stire si am ramas traznit. O incostienta baga in spital 4 oameni si auziti ce explicatie serveste procurorului, ca este amenzica si agresiva in pat si la volan....Dar stiti de unde a scos-o pe asta din urma : de la Maria Marinescu care a dat aceasta dovada de inteligenta neuronica cand era cu Ion Ion Tiriac...Iar pitipoancele din Romania copiaza la indigou aceste gesturi ale "vedetelor" , pe principiul : tot ce este bun ignoram, tot ce este rau copiem.
La Iasi ,o soferita a blocat circulatia tramvaielor. Femeia si-a parcat masina, cu numarul de inmatriculare B-78-SHN, pe linia de tramvai, astfel ca mijloacele de transport nu au mai putut circula.Reprezentantii regiei de transport Iasi au afirmat ca a fost cautata persoana care si-a lasat masina parcata neregulamentar, iar intr-un final a fost chemata o masina de interventie pentru a tracta automobilul. Explicatia data de soferita ? " Ma grabeam la salonul de infrumusetare pentru ca pierdeam programarea si mi-o luau altele inainte si am parcat unde am gasit loc liber!"...adica singurul loc liber era pe sina de tramvai. Pai loc liber este si pe banda 2 a autostrazii..
Definitia pitipoancei : tanara bucata feminina, ce intruneste cel putin 3 dintre urmatoarele aspecte fizice: imbracaminte provocatoare ce proeminenteaza calitati fizice, eventual sumara, tocuri, aspect ingrijit: coafat, manichiura, fard, mireasam imbietoare; fizic intregit de zambete largi pentru diversi masculi cu potential, flegmatism fata de restul muritorilor si o bine-dezvoltata tehnica de flirt adaptata tuturor situatilor.
Iata un comentariu excelent al Leliei Munteanu :
„Fată, auzi, fată, asta vrea să scrie de noi, fată. Păi, nu să uită la ea, fată, ce muian de buleandră are! E varză, fată! Uită-te şi tu, aia-i poză s-o dai la ziar, fată? Jarteaua asta penală, fată, n-a văzut un salon de spa nici pe dinafară. E individioasă la maxim, fată!"
Mă risc, totuşi, şi-i dau drumu: lumea piţipoancelor e un paradis second-hand cu sclipici. De când o dezvirginează viaţa şi până când expiră, Piţipoanca visează acelaşi vis: să vină Făt-Frumos Cocalaru şi s-o răpească pe un merţan alb, s-o ducă-n palatu lui cu termopane şi s-o ţină în vârfu patului. Piţipoanca e atârnată de mobil, dependentă de chat, înnebunită să-şi plimbe fizicu pe Hi5. Pozează provocator, mereu cu buzele ţuguiate. Se dă versată. (Antonimul e „ştearsă"). Spune-i unei piţipoace că e ştearsă; mai bine o înjuri de mamă! Trage nădejdea s-o remarce vreunul şi s-o mute de pe net în pagina 5 sau la meteo.
Sufletu ei siliconat balansează între iubiri şi despărţiri, şoping şi club. Pentru Piţipoancă, soarele nu răsare decât la solar. Existenţa ei e un continuu bal de la care trebuie să plece pân' la coadă de braţul cuiva. (D-aia-şi dă cu smac, d-aia-şi trage ţoale de seară şi când o trimite mă-sa după pâine la colţ). Pe ce se clădeşte relaţia strânsă dintre Piţipoancă şi Cocalarul Bazat? Pe potriveală. Piţipoanca trebuie asortată la maşină. Tunată şi asortată. (Găseşti în Bamboo oricând un Cocalar Original, proaspăt distrus de viaţă, să-ţi povestească, la o pastilă, cum e: o iei pă perversă, îi pui de toate, o upgradezi de la caroserie la faruri şi e de-ajuns să-ntorci capu, să nu fii pe fază, că ţi-o şi păleşte altu. Dac-o părăseşti tu, se atacă. Bagă mesaje. Când ajunge să ţi-l dea pe ăla cu: „nu voi uita niciodat cliple de vis pe cre leam petrecut impreuna zi shi nopate plang. teai schimbat mai rău ca vremea" – e chitită să se întoarcă: păzeşte portofelu, ascunde cardurile! Mai bine i-o bagi finuţ pe-aia cu „beau k sa te uit. ai fost speciala". Câştigi timp).
Sunt două tipuri de Piţipoance: aia care suspină să-şi împlinească visul, între inimioare de pluş, şi aia care şi l-a împlinit şi suspină, bântuind oaierless de la etaj la parter, din piscină în jacuzzi, la trei dimineaţa, crizată că Cocalaru (plecat să tragă de fiare) şi-a închis mobilu. De la una la alta e o prăpastie ca de la Zizin la Perier cu lămâie. De Piţipoanca Ajunsă te freci în aeroport, e trasă-n deux-pieces, are firma ei unde manechinuieşte nişte periculoase mici şi, doar când deschide gura („Fată, mă duc, fată, la Roma să semenez contractu cu impresaru..."), abia atunci pricepi de unde vine şi cum se leagă. Hai, pa. Să ai succesuri.
Aspirante sau Ajunse, Piţipoancele au, în spatele tupeului, un extravilan de sfială şi-o nevoie de tandreţe pe care le poţi pricepe doar citindu-le printre rânduri povestea scrisă cu ruj pe oglinzile closetelor de club.

Pentru comentarii sau sugestii pe tema acestui material , ori daca ati trecut prin situatii similare si credeti ca ele trebuie cunoscute si reclamate autoritatilor si Justitiei, va invit sa imi scrieti la adresa [email protected]

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Comentariul comentariilor (CLXXXVII)
(Ioan Rotundu)
CJ susţine cofinanţarea cu 15% a reabilitării Casei de cultură
Afacere de succes pentru două românce din Italia
Marian Mocanu va candida la Senat pentru PSD
Cine împrăştie vânt culege furtună
başchirii cer independenţa faţă de Rusia
Confesiunile lui Eric Braeden
Ultima şansă pentru accesarea fondurilor europene de dezvoltare a resurselor umane
Păi tot noi le dăm?
Băncile dau ţepe elegante clienţilor
Cum fac carieră din plătitul taxelor
Program Tele'M Botoşani joi, 11 septembrie
Horoscop
Studentul cel isteţ şi profesorul umilit
Daltonismul lui Funar
Ocazie să locuiţi în buricul târgului
Românul şi astronomia
Ţurcanu vrea capul celor de la Apa Grup
Ţiprigan nu mai vrea grevă
Nitriţii au mai produs o dramă
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog