Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Editorial
Învăţământ
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
17705
De la 07 Ianuarie 2003
122903354

Stenograme dintr-o sedinta a vechiului PNL: Cum rad vechii liberali de pedelisti

  • 10 May 2015, 23:00
Site-ul stiripesurse.ro publica o serie de stenograme dintr-o sedinta a unor lideri din vechiul PNL, desfasurata la Bistrita, in care acestia afirma ca, in prezent, nu mai au nevoie de PDL-isti si ca le-ar face "un mare bine daca ar pleca".
Potrivit stiripesurse.ro, mesajul a fost transmis la cel mai inalt nivel al vechiului PNL de Teodor Atanasiu (principalul negociator al partidului), senator si vicepresedinte al vechiului PNL, si de Marian Petrache, secretar general al vechiului PNL si presedinte al Consiliului Judetean Ilfov. De fata la declaratiile facute la consfatuirea de partid din Bistrita ar fi fost si Alina Gorghiu, co-presedinte al noului PNL.
Teodor Atanasiu: Ne-am tinut de nas si am fuzionat. Nu vor primi premierul!
"Noi fara PD nu castigam presedintele. Ne-am tinut de nas si am facut un compromis. Altfel nu se putea. Va mai spun un lucru. Am facut un lucru, eu zic destept, chiar daca in Bistrita e putin altfel. Un lucru destept de ce? Noi am facut o fuziune paritara in care noi am dat numele partidului, sigla partidului, candidatul la presedintie al partidului si ei ne-au dat sediul (rasete), locatia in care sa functionam.
Ganditi-va ca avem 28 de judete in care noi conducem in fuziunea asta paritara. Mai mult de atat nu puteam obtine. Eu va spun ca le-am dat si iluzia ca o sa aiba prim-ministru. N-o sa-l mai aiba. Va dau in scris ca nu o sa-l aiba!
(rasete)
- Cu toate ca nu prea e corect! (spune cineva din sala, n.r.) Nu e corect deloc, dar n-am nicio retinere. Nu-i corect, dar daca maine ai prim-ministrul poti face ce vrei si ai tot.
Deci partidul asta va fi al vostru, nu al lor. Sa fie foarte clar! A fost si va fi al nostru.
Am avut nevoie de ei, acum nu mai am nevoie. Le-am spus ca daca pleaca maine imi fac un bine. Tot cu 45% raman si nu ma mai intreaba nimeni ce e cu Boagiu, ce-i cu Anastase, ce-i cu Boc, ce-i cu dracu' si cu lacu'... Imi fac un bine daca pleaca... Nu o sa plece, nu-s prosti. O sa convietuim cu ei. Liderii lor o sa dispara rand pe rand!".
Site-ul stiripesurse.ro mai relateaza ca senatorul Teodor Atanasiu, coordonatorul vechiului PNL pe Bucuresti, a vorbit si despre "vulnerabilitatea" Vasile Blaga, in contextul in care acesta nu marseaza pe un traseism agresiv in Parlament:
"Daca faci o comparatie, si o sa-i vedem maine pe Alina si cu Vasile, oriunde lumea e usor sa aleaga intre ei doi, pe cine sa aleaga. Daca intrebi ce partid s-a reformat si care nu, si te uiti la presedinti, iar e usor sa-ti dai seama cine, si asa mai departe... Deci una peste alta, am mai facut un compromis care sa ne fie favorabil noua. Si ne-a fost pana acum. Acum e tras un pic si inapoi. De ce? Acum trebuie sa ii dau ceva si PD-ului. Si i-am zis: Hai domnu' Blaga sa facem ceva.
Vasile Blaga stie o gramada de lucruri... in campania lui Basescu, in campania cealalta... Ii e frica ca daca ajungem pe post, in pozitie de top, ne tine foarte vulnerabili si atunci prefera sa zica ca da si sa faca ca ba. Ca nu zice nu...
Hai domnu' Blaga sa facem si noi o majoritate. Pana la ora asta eu cu colegii mei am adus 15 (n.r. parlamentari) si el a adus Zero! Credeti ca un om care vrea sa ajunga acolo si cu influenta pe care o are Vasile Blaga nu e in stare sa aduca un senator? Va spun eu ca se poate. Deci, incet, pasul spre guvernare si sa speram ca ne ajuta conjunctura juridica si..."
Lider PNL: Deja amantele au pregatite locurile de director
Portalul stiripesurse.ro mai relateaza cum un lider PNL Bistrita le spune liderilor nationali ai vechiului PNL (Gorghiu, Atanasiu, Petrache) ca in teritoriu deja s-au stabilit directorii pentru cand PNL va prelua guvernarea si ca el personal a auzit de tot felul de amante (pronunta si nume) care deja au locuri pregatite de directori in deconcentrate.
"Stiti cum suntem noi acum? Ca doi oameni care se iau si tot timpul neamurile mele, neamurile tale, deci neamurile noastre. Cred ca doar noi alimentam diferenta asta intre noi. Trebuie sa alegem pe care ii mai bun... si candidat de primar indifferent ca e fostul PD, poate sa vina unul de la taranisti sau sa ne gandim doar ca trebuie sa castigam. Si toata tevatura asta acum... noi trebuie sa ne gandim ca in 2016 sa ajungem la guvernare si toti ne gandim cum sa ne aranjam neamurile in 2016. Pai eu zic cum sa alegem sa castigam alegerile din 2016 si apoi vedem noi cum ne-om aranja prietenii si neamurile.
Ca daca gandim asa, eu ca un vechi liberal nu mai votez, nu ma mai duc la vot. Daca eu de acum aflu ca director acolo o sa fie ala pentru ca e prietem cu viitorul presedinte al PNL Bistrita, director acolo o sa fie sotia aluia ca ala e prieten cu nu stiu cine. Eu m-am saturat de chestiile astea pentru ca de 25 de ani numai asta facem - ori noi ori PSD-ul, cum ajungem la guvernare, ne aranjam neamurile. Nu conteaza ca unul e mai bun decat altul - de ce a ajuns acolo director in deconcentrate? Aud ca director nu stiu unde e amanta lui Popescu. (rasete in sala) Pe Popescu el l-a facut vicepresedinte".
Agentia de stiri HotNews

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Bancul zilei: Trucul cu tunsul
Reţeta zilei: Borş de peşte lipovenesc
Horoscopul zilei
Lumea nlu' Rotundu: Alesul Domnului
Pe Cosmin să-l schimbe cineva de pelinci
Cele două coţofene au ciripit din nou
Ioan Rotundu
Botoşani: Intenţiile ascunse ale primarului Portariuc asupra Centrului vechi
Ioan Rotundu
Reclamagii PSD-ului au pierdut lupta cu UPU
Ioan Rotundu
Klaus Iohannis: Am hotarat ca problema defrisarilor ilegale sa fie discutata in CSAT
protestul de astazi este unul perfect legitim
Trebuie afumat să-i treacă de sperietură
Ioan Rotundu
Sorin Campeanu: Abonamentele profesorilor, decontate de 18 ani de autoritatile locale
Prognoza meteo pentru luni si marti
Guvernul amana pe 2017 constructia autostrazilor, dar face planuri. "Si daca plecam intr-o luna, lasam tara cu Masterplan"
Rusia invadeaza estul Ucrainei cu Rubla
Taximetristi nemultumiti de impozitarea bacsisului au protesat in fata Guvernului si Parlamentului
Mircea Druc nu a fost lasat sa intre in Ucraina
Ministerul de Externe: Vom solicita clarificari ambasadorului ucrainean
Spagatul lui Merkel intre boicotarea paradei lui Putin si asumarea vinei germane de razboi
Caricatura zilei: Elena Udrea şi Băsescu
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog