Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Social
Sindicate
Horoscop
Ofertă de afaceri
Umor
Mondene
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi:
22435
De la 07 Ianuarie 2003
122882502

Ştirile ProTv au fost nominalizate la premiile Emmy

  • 22 August 2007, 23:00
În premieră pentru România, Ştirile ProTv se află pe lista nominalizaţilor la cea de-a 28 ediţie a premiilor Emmy, la categoria “News”, cu reportajul “Tibetans at the Chinese Border”, realizat de cameramanul Sergiu Matei.
Materialul, care surprinde scene cumplite în care grănicerii chinezi trag în pelerinii tibetani, a intrat în marea competiţie pentru un premiu Emmy alaturi de alte 800 de proiecte, inscrise la diverse categorii. Cei 500 de membri ai juriului, alesi din 35 de tari, au decis nominalizatii urmind ca, pe 24 septembrie, sa anunte marii cistigatori.
“Cred că este o realizare profesională de care orice jurnalist s-ar bucura. Le mulţumesc celor care au fost cu adevărat alături de mine pe toată durata expediţiei, înainte de plecarea ei, după ce m-am întors [i pînă în ziua de azi. Sper ca imaginile pe care le-am filmat pe 30 septembrie 2006 la graniţa Chinei cu Nepalul să schimbe ceva în viaţa tibetanilor”, a declarat Sergiu Matei la aflarea nominalizărilor.
În categoria News, “Tibetans at the Chinese Border” concureaza alaturi de alte trei reportaje produse pentru TV Globo din Brazilia, ABS-CBN din Filipine şi Channel 4 News din Anglia. Aceasta este pentru prima oară cînd ţări ca Romînia şi Filipine se afla în cursa pentru Emmy, dar şi prima oară cînd reportaje din Rusia şi Hong Kong au fost nominalizate la categoria “News.” “Nominalizările din acest an sunt o dovadă clară a faptului că departamentele de ştiri ale televiziunilor din întreagă lume au atins un nivel foarte înalt de profesionalism. De aceea suntem încîntaţi să salutăm munca extraordinară a posturilor de televiziune din Asia, Europa şi America de Sud”, a declarat Bruce L. Paisner, Preşedinte al “International Academy of Television Arts & Sciences”.
International Academy of Television Arts & Sciences a luat fiinţă în 1969 şi este cea mai mare organizaţie a posturilor de televiziune din toată lumea, având ca membri aproape 350 de companii din 70 de ţări. Misiunea Academiei este aceea de a recunoaşte excelenţa programelor de televiziune produse în afara Statelor Unite şi de a le acorda premiul International Emmy, în cadrul fiecăreia dintre cele 11 categorii: Arts Programming; Best Performance by an Actress; Best Performance by an Actor; Breaking News; Children & Young People; Comedy; Current Affairs; Documentary; Drama Series; Non-Scripted Entertainment; News; TV Movie/Mini-Series.Performance by an Actor; Breaking News; Children & Young People; Comedy; Current Affairs; Documentary; Drama Series; Non-Scripted Entertainment; News; TV Movie/Mini-Series.
(Camelia Cavadia)

Drepturile de autor sunt rezervate proprietarului de domeniu. Responsabilitatea pentru eventualele consecinte juridice generate de copierea, multiplicarea si difuzarea textelor si fotografiilor de pe acest site revine persoanei in cauza.


Primarul Flutur este ameninţat cu o plângere penală
Poliţia Comunitară silită să-şi achiziţioneze un spaţiu
Teatrul „Mihai Eminescu” rampă de lansare a studenţilor din Iaşi
Prefectul este aproape de a desţeleni UM 01189 de terenurile dezafectate
Ghişee unice la serviciile din subordinea Instituţiei Prefectului
Instituţia Prefectului ia la ochi construcţiile fără autorizaţie
Furtună vrea controlul asupra preţurilor, ca în „iepoca” de aur
Liberalul dărăbănean Andronic se dă şmecher politic de Botoşani
Urgenţă mare în repararea podului care duce la cazan
Câşlaru, pe cale de-a deveni “ctitorul şcolilor “din Băluşeni
Aproape jumătate din şcoli nu posedă autorizaţie sanitară de funcţionare
Firma General Top Com a câştigat detaşat
Facilităţi doar pentru medici şi rudele lor
Sute de profesori bat la uşa SIP
Un tânăr a dorit să intre ilegal în Republica Moldova
Acţiuni sunt, rezultatele nu apar
Student implicat într-un accident auto
Pentru că legea este anapoda, doi minori continuă să fure
Taxa de salubrizare pentru locuitorii la case va fi obligatorie
Program TELE'M Botoşani, joi, 23 august
Vinde aer nou şi în garanţie
Horoscop
Ferestre sparte
Românul şi fostul 23 August
În fund, la Feodorov!
(Ioan Rotundu)
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog